medadetelinara 19 Napisano Novembar 12, 2010 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi! Interesuje me mišljenje o kacigi MTR JALOUS ako je već neko poseduje da mi iznese utiske kakva je( jel bučna pri većim brzinama,jel se magli opšti utisci kakav je taj sunčani vizir). Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Novembar 12, 2010 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Imam je jedno mesec dana, nije losa za te pare za koje sam je dobio iz louis-a. Vizir, u ovo doba se magli bar kod mene samo kada stojim, u voznji naravno da ne. Bucna, pa do 100tke nije nesto da urla, cuje se samo vetar i pomalo kao da grmi nista drugo bar ja ne osetim a i nisam neki da zahtevam, kopca je malo cudna ali vremenom sam se navikao. Vizir za sunce je odlicno resen po sred glavudze je klizac sa kojim ga spustas-podizes. toliko od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10520 Napisano Novembar 12, 2010 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan imam tu MTR kacigu vec godinu dana i mogu reci da je dobra za te pare (inace uzeo sam je na snizenju za 45 eur) , nemoze se ocekivati cudo za 60 eur koliko kosta. -sto se tice bucnosti, rekao bi tu negde prosek u tom rangu, znaci do 100-120kmh je podnosljivo -da se magli , magli se, ali naravno samo po hladnijem vremenu -kopcanje mi se svidja, nije standardna kopca, brzo se kopca i otkopca -suncani vizir je ok, mada neki kazu da bi mogao biti malo tamniji, ali meni je ok -stvar na ovoj kacigi koja me NAJVISE nervira, to jest njena najveca mana po meni je: to sto nedihtuje bas najbolje izmedju vizira i skoljke kacige, pa kada pada kisa kapljice se slivaju sa unutrasnje strane vizira pa ih nemozes obrisati, jedino kad podignes vizir pa obrises. zakljucak: kolko para tolko muzike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 12, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan -stvar na ovoj kacigi koja me NAJVISE nervira, to jest njena najveca mana po meni je: to sto nedihtuje bas najbolje izmedju vizira i skoljke kacige, pa kada pada kisa kapljice se slivaju sa unutrasnje strane vizira pa ih nemozes obrisati, jedino kad podignes vizir pa obrises. Zar se to ne može podesitina šarkama ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Novembar 12, 2010 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam po kisi i nije prokisnjavala, za sada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10520 Napisano Novembar 12, 2010 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan -stvar na ovoj kacigi koja me NAJVISE nervira, to jest njena najveca mana po meni je: to sto nedihtuje bas najbolje izmedju vizira i skoljke kacige, pa kada pada kisa kapljice se slivaju sa unutrasnje strane vizira pa ih nemozes obrisati, jedino kad podignes vizir pa obrises. Zar se to ne može podesitina šarkama ? Kakvim sarkama?? Nije da prokisnjava kaciga, vozio sam ja po kisi i glava mi je bila suva nego te kapljice kad se slivaju preko vizira pa to prilicno smeta jer lose utice na vidljivost, pogotovo ako je noc, ili jos gore kad ti neko naidje u susret pa se te kaplijce obasjaju e onda tek nevidis nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 12, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan svaka kaciga ima "fino podešavanje" sastrane na kopčama, šarkama.... nazovi to kako hoćeš ... Budu najčešće dva manja plastična šarafa i sa njima se namješta položaj vizira... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10520 Napisano Novembar 12, 2010 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ima po 2 mala + sarafa koja drze za skoljku kacige plastiku za koju se drzi vizir, mislio sam da su fiksne rupe na plastici i da se nemoze to pomerati, ali kad sam rastavio vidim da su rupe malo vece nego sarafi pa se moze malo pomerati i popustio sam ih i malo pomerio unazad tako da se vizir priblizi onoj gumi na koju treba da nalegne kad se zatvori, sad cekam prvu kisu da isprobam. hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 13, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan e to je to ... vjerujem da će se osjetiti razlika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Novembar 13, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Dve sezone nosim ovu kacigu i odnos cena-kvalitet je zadovoljavajuci. Malo je bucnija ali ima nas koji volimo da cujemo sta se desava okolo. Suncani vizir je odradjen odlicno, sam mehanizam verovatno ne unistiv. Vozio sam po kisi ali nije nista prolazalo na unutrasnju stranu vizira. Sto se magljenja tice, magle sve kada je hladno. Sve u svemu, nije to losa kaciga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...