nino_pirus 35 Napisano Novembar 11, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prešla je 20500, crna boja, slajderi, kn filter, urađene dizne za dobitak snage, veoma korektna, uglavnom vožena duge relacije, nove gume, ako još nešto vas zanima, pitajte. nije vise registrovan, istekla u maju. imam dosta opreme da dam uz njega. uz novi motor sam uzeo i novu opremu cena 3600e, povoljno zar ne ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Novembar 11, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Pa napisi cenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Novembar 12, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A metni i neki broj telefona...o slikama i da ne govorimo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nino_pirus 35 Napisano Novembar 12, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan 063/277-081 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nino_pirus 35 Napisano Novembar 18, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan nova cena 3500e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nino_pirus 35 Napisano Decembar 18, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan taman za deda mraz akciju 2010 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Decembar 18, 2010 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Rentiraj mi za subotu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nino_pirus 35 Napisano Decembar 19, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan nadji kupca i moze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nino_pirus 35 Napisano Januar 5, 2011 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan moze i zamena za neki quad + doplata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2735 Napisano Januar 5, 2011 Strucnjak, 1652 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kako uticu ti dodaci na potrosnju? U kom mestu se nalazi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nino_pirus 35 Napisano Januar 6, 2011 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je uticaj na potrosnju potpuno zanemarljiv, posto nisam nikakvu razliku primetio. Nalazi se na Novom Beogradu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...