AcoHonda 75 Napisano Novembar 10, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kablova ide4 na termo prekidac, da li smem da napravim da ja sam ukljucujem fentilator kada hocu,a da to ne remeti osnovnu koncepciju termopreidaca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano Novembar 10, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ide jedan kabl i to na minus kraj ventilatora. Kada se uključi termo prekidač spoji minus kraj ventilatora na masu i ventilator se okreće. Spoji preko prekidača tu žicu na masu i možeš sam uključivati ventilator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcoHonda 75 Napisano Novembar 11, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan hvala Arakis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...