lord_oblivion 1392 Napisano Novembar 9, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan I vi ovo zovete off ? Sem one barice, nema nista zajednicko :oda2: Salim se ja malo, super je vama bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Novembar 10, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Kepoo,postavljaj slike!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 11, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 11, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Na ovoj poslednjoj Popsy izgleda ko da je maznuo dve tepsije bureka i kao niko nista nije vido.. pravi se blesav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 11, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan HAahahah Paaaaaa, meni Popsy UVEK tako izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 11, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ili potajno masta o africi ispred njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 11, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe Vrlo moguće Inače, slike su ti EXTRA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Novembar 11, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ova je najbolja od svih, volim akcione slike, hebes poziranje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 11, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan samo da se setim jednog momenta, baš tu kad smo se odmorili i da sednemo na motore (valjda od umora, pa je podsvest odradila svoje i potajne su želje isplivale) Jager pravac na moj motor i da sedne i da ide :D jedva mu objasnismo da to nije njegov motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Novembar 11, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan samo da se setim jednog momenta, baš tu kad smo se odmorili i da sednemo na motore (valjda od umora, pa je podsvest odradila svoje i potajne su želje isplivale) Jager pravac na moj motor i da sedne i da ide :D jedva mu objasnismo da to nije njegov motor ...sto je babi milo to joj se i snilo!!! :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 11, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok bre... nego sam sa gadjenjem prilazio kanturini čudeći se "Bože, šta je ovo?" ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 12, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Zaostala jedna lepa fotka sa tel. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Novembar 12, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa :care: Moze li ovo u full rezoluciji ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 12, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Evo neka moja fotka..iz tih dragih nam krajeva :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 12, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Au, Vlajko, pobratime, mnogo lepe slike! Ovo ću ti maknuti u full rezoluciji kad se vidimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Novembar 12, 2010 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan A mi bez motora da mremo , a!? Lepo, lepo... Pamtite te rute pa da mi pokazete na prolece....!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Novembar 13, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko, svaka cast na fotkama ! Predivne su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 13, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A mi bez motora da mremo , a!? Lepo, lepo... Pamtite te rute pa da mi pokazete na prolece....!? Ne pamtimo ništa. Nema šanse Nosimo GPS i snimamo track logove Log od ovog izleta imaš tu u temi na nekoj od prethodnih strana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikac71 12 Napisano Novembar 13, 2010 U prolazu, 60 postova Motocikl: Suzuki GSX-R1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na grupnom izletu. Ovako iz fotelje , liči na pravu avanturu. Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Novembar 13, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan sedeci u fotelji ne mozes da odvalis top case kao sto se to jageru desilo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 13, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/55494-metalna-ploca-za-givi-topcase/#entry951081 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Novembar 13, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan lako se sada trtis kada imas nosac za koji mozes da kacis ostale sapatnike po potrebi(kontam da ces skinuti kufer)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 13, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sa ovim nosačem, može i na kraj sveta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Novembar 13, 2010 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan taman kad krenesh iz Su, svratish na kafu, pa nastavimo? Ja ne propushtam sledecu sezonu za offroad... A imam spremljen teren na Jastrebcu ( gde imam neku kucicu) za ostatak ekipe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 13, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan lako se sada trtis kada imas nosac za koji mozes da kacis ostale sapatnike po potrebi(kontam da ces skinuti kufer)! taman kad si mu to pravio, mogao si i neku alku da mu napraviš kod vila da imamo zašta da vežemo gurtne kad ga budemo šlepali :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...