nikoladzoni 1 Napisano Novembar 7, 2010 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako......Svakog koga sam pitao kad se polaze psp reko je sa 14 godina......dobro i tata mi je to rekao ........ SAD ME BUNI:neki kazu da stupa novi zakon i da PSP mozes da polazes TEK sa 16 godina...zanima me da li taj novi zakon stupa???jel istina???I AKO stupa KADA dolazi taj novi zakoN???kog datuma??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Novembar 7, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan u temerinu je stupio 1oktobra ali jos se ne primenjuje,najverovatnije ce poceti da se primenjuje od nove godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Novembar 7, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Druze novi zakon nece stupiti jos godinu dana jer nijedna skola nema sve sto je potrebno za novi zakon tj niko ne zna kad ce se promenjivati ja sam se prosle godine razocarao sto necu moci poloziti za A pa sam opet polozio po starom i uskoro od 25 novembra imacu punu A tako da nista se ne zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...