nemanja010 5 Napisano Jun 23, 2022 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, pretpostavljao sam da je tako, ali rekoh da pitam iskusnije. Ništa, tražim i dalje Ako neko ima CB500, GS500, ER5 ili slično u ponudi u Nišu i okolini, javite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1891 Napisano Avgust 12, 2022 Drug član, 1048 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Čuo se sa vlasnikom moje Honde, definitivno najveća greška što je taj motor otišao iz mog dvorišta. Čekam da mu dosadi i Bože zdravlja vraćam je nazad! Ljudi čuvajte svoje CB mašine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Teonos 0 Napisano Septembar 1, 2022 U prolazu, 2 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Honda cb 500 s Prijavi odgovor kao problematičan On 22.5.2022. at 20:58, beliDK je napisao: Evo da si ja javim nakon dužeg vremena, nakon 6 godina došlo vreme rastanaka tak da sam i ja prodao svoju cb500, zamjena je pored ,cbf600s, Pozdrav, nosač za kofer ko vam je radio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7001 Napisano Septembar 1, 2022 Drug član, 2958 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 6/23/2022 at 3:05 PM, nemanja010 said: Jel moze neko da mi kaze na koju foru ovo moze da se registruje? Strasno mi se svidja kako izgleda motor, registrovan pre mesec dana ali se plasim da nije neka muljaza u pitanju pa da ostanem zaglavljen sa hrpom gvozdja... I da... Ko god je radio skidam kapu. Najlepša prerada koju sam video. I prednje vile, i zadnja vila na mono amort, i rezervoar, rep, boja... Svaka mu čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
luka891 10 Napisano Septembar 2, 2022 (promenjeno) U prolazu, 26 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda CB500f Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se pohvalim mkjom masinom cb500f 2005to godiste preso juce 40k Promenio Septembar 2, 2022 član luka891 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ICX888 0 Napisano Januar 16, 2023 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, kupio sam hondu cb 500 u Nemackoj. Motor je odjavljen, treba odraditi carinu i prevoz do Srbije, ako nekom treba neka se javi na viber 0611501350 saljem slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VA_018 9 Napisano Mart 27, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: Niš Motocikl: CB500 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, da li bi neko mogao da mi kaže dimenzije originalnih kormana za CB500 i CBF500? Takođe, ukoliko neko zna da li korman sa CBF može na CB? Nisam uspeo da pronađem odgovore na internetu, a želim da promenim ovaj koji je trenutno na motoru. Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10417 Napisano Mart 27, 2023 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da je neka mizerna razlika ako je uopšte i ima, jako su slični, odgovara sigurno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VA_018 9 Napisano Mart 27, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: Niš Motocikl: CB500 Prijavi odgovor kao problematičan Sa slika mi deluje da je na CBF dosta viši, što bi mi odgovaralo. Za dimenzije pitam kako bih potražio neki zamenski slične geometrije, ukoliko ne nađem original. Trenutni mi je previše širok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 299 Napisano Mart 27, 2023 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu na mom motoru da izmerim sirinu, ako ti nesto znaci. Trebalo bi da je originalni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 299 Napisano Mart 27, 2023 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan 66 cm bez tegica je i na cb-u i na kawi er5. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan SD 63 Napisano Avgust 19, 2023 U prolazu, 60 postova Lokacija: Smederevo - Osipaonica Motocikl: apn4 T15 - CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam izmerio na svome CBF500 sirina do tegica 66-68 cm gume strce preko cevi. Savijeni deo je nizi 10cm ,precnik 22mm. Oni koji su probali moj motor zale se da im usko nekako. Valjda kako je ko navikao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...