hard_rock 7451 Napisano Februar 1, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lepo da se ekipa 500 kubikasa okupi , mozda ne leto na nekoj lokaciji koja bi odgovarala , ako je to izvodljivo :). Mozda nas nema kao ranije, ali mislim ipak da ima, samo ne pise se toliko kao ranije :). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piks 18 Napisano Februar 1, 2018 U prolazu, 18 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CB500 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam novi na ovom forumu hteo sam jos malo da pricekam pa da dam taj predlog,To zaista moze da bude vrlo lepo.Evo,vec nas ima dvojica.Samo napred.JAVLJAJTE SE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2064 Napisano Februar 1, 2018 Drug član, 1072 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, piks said: Vrlo lepo .Siguran sam da je uzivo jos lepsi.Dok traje zima planiram putovanja za sezonu.Jedna od tura bi trebalo da bude i juzna srbija.Planiram da prenocim na Vlasinskom jezeru i nadam se da cemo imati priliku da se upoznamo. Naravno, to se podrazumeva. Bilo bi mi veoma drago, i ujedno da vidis sta sve slika ne moze nikako da prikaze. :-) 12 minutes ago, hard_rock said: Bilo bi lepo da se ekipa 500 kubikasa okupi , mozda ne leto na nekoj lokaciji koja bi odgovarala , ako je to izvodljivo :). Mozda nas nema kao ranije, ali mislim ipak da ima, samo ne pise se toliko kao ranije :). Slazem se u potpunosti i naravno da je izvodljivo, ja sam uvek za druzenje, zato i spremam konja za sezonu. Racunajte na mene. :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piks 18 Napisano Februar 1, 2018 U prolazu, 18 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CB500 Prijavi odgovor kao problematičan TROJICA... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Februar 1, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan jel moze ....... cura ima cb500, dok ja jasem veceg brata cbr1000f ...... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7451 Napisano Februar 1, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, vortex4borg said: jel moze ....... cura ima cb500, dok ja jasem veceg brata cbr1000f ...... ??? Sta jel moze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Februar 1, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, hard_rock je napisao: Sta jel moze? pa posto ja jasem velikog, a cura nije spremna za sama da ide ..... da se pridruzimo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7451 Napisano Februar 1, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, vortex4borg said: pa posto ja jasem velikog, a cura nije spremna za sama da ide ..... da se pridruzimo? Naravno, moze ko god hoce :)) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Februar 1, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan e pa u zavisnosti kada bude to druzenje racunajte na nas nama samo august opcija. prva ili druga polovica ne znamo jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2064 Napisano Februar 1, 2018 Drug član, 1072 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Sreca pa je 1000 kubika, moze da se racuna kao dva komada od 500. Inace da je drugacije ne bi bilo izvodljivo. :-D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Februar 1, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Zlatko LA je napisao: Sreca pa je 1000 kubika, moze da se racuna kao dva komada od 500. Inace da je drugacije ne bi bilo izvodljivo. :-D to znaci da dolazimo sa TRI motora nas dvoje LOL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2064 Napisano Februar 1, 2018 Drug član, 1072 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako je druzenje u klasi 500 onda da. :-D Nadam se samo da ce i ostali da vide ovu pricu ovde, mislim na ostale kolege koji voze tu kubikazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piks 18 Napisano Februar 1, 2018 U prolazu, 18 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CB500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako dolazis sa 1000 kubika onda dovezi jos jednu devojku i stvar je resena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Februar 1, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, piks je napisao: Ako dolazis sa 1000 kubika onda dovezi jos jednu devojku i stvar je resena. oces da me cura ostavi? ona na 500ku, a ja na mom sa jos jednom? ... nisi normalan LOL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piks 18 Napisano Februar 1, 2018 U prolazu, 18 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CB500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo da nas bude vise.Moja zena ne voli motocikle,ali cerka obozava.Svugde idemo u paru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10697 Napisano Februar 2, 2018 Hronični Motociklopata, 7414 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam malo iznad limita, al i ja bi doso, imao sam sve 3 petstotke CB, GS i Kawu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2064 Napisano Februar 2, 2018 Drug član, 1072 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, retki su koju su posedovali sva tri modela. Bilo bi lepo kad bi spremio jednu prezentaciju o tim motorima, prednosti, mane i slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10697 Napisano Februar 2, 2018 Hronični Motociklopata, 7414 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sve je vec receno o ta 3 motora u njihovim temama i u temi "Vozili smo" , ne moze se pricati o jednom motoru a da se ne pominje konkurencija, uvek je bilo poredjenja, svaka strana hvali svoju masinu, ali sustina je da svaki motor ima mane, ne postoji savrsen, pitanje je samo koliko je covek spreman da zivi s tim manama. Ja sam uvek bio zagovornik teze da su sva 3 motora odlicna, razlike su male, CB je najjaci, najkvalitetniji i ima najveci prtljazni prostor ispod sedista, ali je zato i najruzniji, GS ima najbolje kocnice i ogibljenje, najprostiju (najjeftiniju) masinu za odrzavanje, Kawa dodje kao neka zlatna sredina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2064 Napisano Februar 2, 2018 Drug član, 1072 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mislio ozbiljno za prezentaciju. Citao sam dosta o svim modelima, i kao sto kazes sve je vec receno i ispricano o njima, i samim tim je koliko toliko olaksano buducim kupcima, jer ce ovde na forumu procitati sve sto ih zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7451 Napisano Februar 2, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Biker-Boy said: Sve je vec receno o ta 3 motora u njihovim temama i u temi "Vozili smo" , ne moze se pricati o jednom motoru a da se ne pominje konkurencija, uvek je bilo poredjenja, svaka strana hvali svoju masinu, ali sustina je da svaki motor ima mane, ne postoji savrsen, pitanje je samo koliko je covek spreman da zivi s tim manama. Ja sam uvek bio zagovornik teze da su sva 3 motora odlicna, razlike su male, CB je najjaci, najkvalitetniji i ima najveci prtljazni prostor ispod sedista, ali je zato i najruzniji, GS ima najbolje kocnice i ogibljenje, najprostiju (najjeftiniju) masinu za odrzavanje, Kawa dodje kao neka zlatna sredina. Zar nisi imao GPZ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10697 Napisano Februar 2, 2018 Hronični Motociklopata, 7414 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, o njemu i govorim, nigde nisam pominjao da sam imao ER, mada realno GPZ i ER su isti racku drugo pakovanje doduse, GPZ je malo jaci, i najnoviji tip (verzija sa 3 diska) ima bolje kocnice, al u sustini ako si vozio jedan, kao da si vozio drugi, mehanika im je skoro pa ista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7451 Napisano Februar 2, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Onda moram da te ispravim, CB nije najjaci nego GPZ sa svojih 44.1kw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10697 Napisano Februar 2, 2018 Hronični Motociklopata, 7414 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jaci je za citave 2 konjske snage ali ako gledamo stvar iz NAKED ugla, onda su u igri CB, GS i ER , onda CB pobedjuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23040 Napisano Februar 2, 2018 Integrisan, 9774 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nije sve u konjazi, obrtni momenat je kralj (po meni) Vozio se juce, Kragujevac/Rekovac/Varvarin/Cicevac/Paracin/Cuprija/Jagodina/Kragujevac Par puta se jedva izvukoh, kamion sa dve prikolice ispred, vuce drva, ja vidim kratak pregledan pravac, zmigavac, izvucem se, dodam gascinu i ...... Nista! Nece da ide, ja u 5oj, mali obrtaji... Ostala navika od 1000f! Dzaba 110 konja kada zube pokazuje samo izmedju 8 i 13000 obrtaja... Izvinjavam se na off-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10697 Napisano Februar 2, 2018 Hronični Motociklopata, 7414 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, kod nasih motora moras uvek biti spreman da saltas jednu-dve dole ako hoces instant ubrzanje, pogotovo sa suvozacem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...