Hondilak 1 Napisano Decembar 3, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Neces puno plakati, ne brini se, ipak je to Honda bar ja nisam plakao, lepo se navozao s mojom CB Dace bog da bude tako jer mi se motor bas svidja. pozdrav brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Decembar 4, 2016 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan drugari,ovde sada vidim isto ono sto me cudi na mojoj hondi. koji moze biti razlog toga da meni crvrveno krece od 7000 o/min,a na svim drugim cb500 je to od 10500. hvala unapred. Isto je na mom CBR600, a to znaci da je najverovatnije Svajcarac, Nemac, to jest uvezen iz neke zapadne drzave gde je imao blokadu na odredjenoj snazi, moj CBR je u saobracajnoj 37kw (50ks) , srecom, kad je stigao kod nas, (ako ne i prije) skinuta mu je blokada, bar mislim, jer komotno ide preko 200kmh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hondilak 1 Napisano Decembar 4, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan jeste brate uvoz iz svajcarske. moracu u nekom servisu da proverim da li je jos pod blokadama. hvala ti brate na odgovoru. aj kad vec smaram, da li neko zna koji tip blokada moze biti na mom cb-u,znaci tom sa crvenom zonom na 7000 o/min, uvoz iz svajcarske? hvala unapred braco. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Decembar 4, 2016 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Najprije proveri da li uopste jos ima blokadu, izadjes na autoput, i zavrnes ga do daske, ako izvuce 180kmh onda je otvoren. Blokada se sastoji iz toga sto ima manje dizne u karburatorima, i ima neke metalne umetke sa rupama sa manjim precnikom na usisu izmedju karba i glave motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hondilak 1 Napisano Decembar 4, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan hvala. relativno skoro sam ga uzeo (bukvalno pre par dana), tako da i nisam stigao da testiram krajnju brzinu. ovako lepo poteze,cak i iz relativno niskih obrtaja. za ovih 100tinjak km sto sam presao sam stekao bas pozitivan utisak. nije neka babaroga da izlece ispod dupeta na dodir gasa a iskreno to mi i ne treba. hvala jos jednom na informacijama,javljam krajnju brzinu sa prvim lepim vremenom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2409 Napisano Decembar 15, 2016 Andragog, 4982 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Najprije proveri da li uopste jos ima blokadu, izadjes na autoput, i zavrnes ga do daske, ako izvuce 180kmh onda je otvoren. Blokada se sastoji iz toga sto ima manje dizne u karburatorima, i ima neke metalne umetke sa rupama sa manjim precnikom na usisu izmedju karba i glave motora Vece dizne ima i one prstenove u difuzorima, takodje federi u šiberima su duzi 1 cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hondilak 1 Napisano Decembar 23, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan a koliko bi me iskostalo da to odradim? da li usisne gume idu druge ili se samo vade ti limcici? i da li se lako nalazi taj drugi feder sibera koji mi treba umesto postojeceg? hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2409 Napisano Decembar 23, 2016 Andragog, 4982 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ne kosta nista. Povadis te prstenove napolje iz usisnih guma, kupis odgovarajuce dizne, opruge skratis 1 cm a mozes ih i tako ostaviti. Ja sam vozio sa duzim oprugama i nije bilo problema, mislim nisam primecivao da mu nesto smeta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hondilak 1 Napisano Januar 5, 2017 U prolazu, 15 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne kosta nista. Povadis te prstenove napolje iz usisnih guma, kupis odgovarajuce dizne, opruge skratis 1 cm a mozes ih i tako ostaviti. Ja sam vozio sa duzim oprugama i nije bilo problema, mislim nisam primecivao da mu nesto smeta. Brate stvarno ti puno hvala na informacijama. Ziv bio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hondilak 1 Napisano Januar 8, 2017 U prolazu, 15 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan da li neko prodaje bocne plastike za cb500? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hondilak 1 Napisano Januar 28, 2017 U prolazu, 15 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan tema umrela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Januar 28, 2017 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Meni CB ionako lepsi bez tih bocnih plastika, kad sam imao CB hteo sam da ih skinem, i da napravim nesto od prohrom lima na fazon Kawasaki ER5, tamo je to mnogo lepse uradjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Januar 30, 2017 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad je Honda...niko ništa ne popravlja,sve radi i sve je ispravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Januar 30, 2017 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Skoro ista stvar i u CBR600 temi, mrtvilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 30, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Manje vise svuda je, i kod nas na gpz/er5 Dosta njih je promenilo motore, mi koji smo od pocetka smo omatorili malo a podmlatka slabo ima. Izgleda da ne vole motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hondilak 1 Napisano Februar 3, 2017 U prolazu, 15 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni CB ionako lepsi bez tih bocnih plastika, kad sam imao CB hteo sam da ih skinem, i da napravim nesto od prohrom lima na fazon Kawasaki ER5, tamo je to mnogo lepse uradjeno Ok,stvar ukusa. ja imam retku ful oklopljenu verziju ali planiram da kupim far i ‘‘bubrege‘‘ pa da imam i nakeda jer mi se motor bas iskreno svidja u naked verziji. bas je esencija te price. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hondilak 1 Napisano Februar 3, 2017 U prolazu, 15 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad je Honda...niko ništa ne popravlja,sve radi i sve je ispravno ima i toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 268 Napisano Februar 4, 2017 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se vise svidja sa oklopima. Nekako je upotrebljiviji. Ne znam samo kako bi se ponasao u gradu sa oklopima, zbog grejanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Februar 4, 2017 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nema to veze, masini nebi smetal jer je svakako vodenjara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 268 Napisano Februar 4, 2017 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan A vozacu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Februar 4, 2017 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nije to nista, nek provoza VFR750 leti na 30stepeni, pa ce mu posle toga oklopljeni CB500 biti kao na frizider da je seo I ovaj moj CBR greje,nije da ne greje, al nista strasno, ni blizu kao VFR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hondilak 1 Napisano Februar 8, 2017 U prolazu, 15 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se vise svidja sa oklopima. Nekako je upotrebljiviji. Ne znam samo kako bi se ponasao u gradu sa oklopima, zbog grejanja. Nisam primetio nikakvu failinku,grejanje ili temperaturu ka meni,ni u gradu ni van grada. Upotrebljiviji jeste od nakeda,ima veliki vizir i oklope sire od kolena tako da je sa te strane stvarno korektno odradjen,udari vetra su svedeni na minimum. ako neko od kolega bude u prolazu kroz mladenovac,nije problem da se proba ko zeli, posto je stvarno retka verzija u pitanju,nisam siguran da ima jos koji u Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hondilak 1 Napisano Februar 8, 2017 U prolazu, 15 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hondilak 1 Napisano Februar 8, 2017 U prolazu, 15 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se sto sam retard ali ko hoce da vidi neka zarotira 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 268 Napisano Februar 8, 2017 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan zeleni u blizini NS. Za malo da bude kupljen, ali su me odgovorili pa sam uzeo golaca. Jednom cu naci jedan takav, sa oklopima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...