Jump to content

Moto Zajednica

cetvorotockas

Recommended Posts

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

prodajem kineski cetvorotockas 110cm,god 2007,mo, ide lepo,nije onaj najmanji najminimalniji,nema menjac,samo automatski napred,znaci nema rikverc itd,alnaser,mali potrosac 4 takta,ide lepo,nije mnogo presao,nisam ga prao itd,idem sa njim vec par dana po terenu i mogu da vam kazem da je jako fin za neki blagi off teren,ima alarm,daljinsko paljenje, nije nesto extra ocuvan,ali nije ni pokrsen,na njemu su fabricke gume,ja sam skinuo blokadu koju je imao, po blatu se super ponasa,a bogami i uzbrdo lepo izlazi,ide citavih 60 do 70kmh,ali ima i dosta snage ,pogon mu je na lanac,ima disk kocnicu pozadi,ima i rucnu , nemoze da se registruje kome odgovara za vikendicu po selu itd itd,cena 300e, 063697094..

404.jpg

Uploaded with ImageShack.us

URXxi_031120101068.th.jpg

9dEgO_031120101069.th.jpg

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Au Bokilić šta ti sve imaš?... 8)

A i što bi registrovao ovo, tj državi davao harač, ionako ne bi jario po ulicama gradova, ako ne zbog off-guma, bar zbog sopstvene bezbednosti od drugih učesnika.

Proizvođač?

ma koja reg,,to nikom netreba,mislim da je qinki valjda tako nesto, ima delova u moto bike kolko hoces za njega,i nisu ni skupi...:)

inace sam obiso sve dedine i babine njive uzduz i popreko ,vodio geometra tamo amo,stvarno za teren sumu itd gotivna stvar,sad sam se vratio iz sume,

iso da proverim da neko nije poseko :lol::lol::lol: moram stalno da proveravam pa je stvarno zgodan,

• Podržavam 1

• Drug član, 1847 postova

prodajem kineski cetvorotockas 110cm,god 2007,mo, ide lepo,nije onaj najmanji najminimalniji,nema menjac,samo automatski napred,znaci nema rikverc itd,alnaser,mali potrosac 4 takta,ide lepo,nije mnogo presao,nisam ga prao itd,idem sa njim vec par dana po terenu i mogu da vam kazem da je jako fin za neki blagi off teren,ima alarm,daljinsko paljenje, nije nesto extra ocuvan,ali nije ni pokrsen,na njemu su fabricke gume,ja sam skinuo blokadu koju je imao, po blatu se super ponasa,a bogami i uzbrdo lepo izlazi,ide citavih 60 do 70kmh,ali ima i dosta snage ,pogon mu je na lanac,ima disk kocnicu pozadi,ima i rucnu , nemoze da se registruje kome odgovara za vikendicu po selu itd itd,cena 300e, 063697094..

neške , tebi trebaju i cvikere i prevodilac

prevod: alnaser=anlaser

• Podržavam 1

neške , tebi trebaju i cvikere i prevodilac

prevod: alnaser=anlaser

Ups, pardon!

moze da das tog xl,a i tako neku kombinaciju da pravimo

• Podržavam 1

neko je pitao za razliku izmedju manjeg i veceg,posto imam oba,evo i slika radi lakseg uporedjivanja velicine

pa sad sta kome odgovara,ja planiram jos veceg da pazarim sa vucom na sva 4 tocka ali o tome kasnije,,

kome velicina odgovara to je to..

hJsT5_121120101104.th.jpg

fIaj6_121120101105.th.jpg

• Podržavam 2

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja