balkanlover70 688 Napisano Novembar 2, 2010 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan poz svima.kao sto i sam naslov kaze,imam problem oko KLR 600(model kurbla + alnaser).na kurblu i nekako upali,kad hoce(ziv sam se izranjavao na kutiju filtera ) ali na alnaser-nikako!!!!kao da lomi nesto ispod dekla!!zapinje,cudo jedno!!!probao sam i preko jaceg akumulatora-ali on ni da pomisli.skinuo sam alnaser,ocistio ,proverio cetkice-sve je ok,okrece s lakocom.skinuo sam i dekli-prenosnici su ok nema polomijenih uzuba ali na "dugme" i dalje nece.a i to sto ponekad pokrene alnaser,bolje i da ne pokrene jer se dobija osecaj kao da ce sve polomiti!!!!da naglasim i to da sam motor kupio skoro,znaci ne poznajem ga a mislim da ga predhodni vlasnik i nije nesto odrzavao.ima li ko kakav savet?hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Novembar 3, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad opet skines dekl (da provjeris zube) onda skini i zupcanik (onaj veliki sto ga pokrece anlaser. Sa unutrasnje strane imas (najcesce) 3 mala mehanizmica na feder, koji iskacu i pokrecu radilicu kad verglas, a povuku se kad se motor upali. Mislim da se to popularno zove frajlauf. 1, 2 ili sva 3 su vjerovatno pokvareni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Novembar 3, 2010 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan da li se nalaze iza "magneta"?nalazi se iza ovog "cuda"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanvfr 91 Napisano Novembar 3, 2010 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: vfr rc36 Prijavi odgovor kao problematičan bas tako, zasrafljen je za magnet. ali kod tebe je verzija sa gomilom malih rolnica koje hoce da se pojedu i sa jednom oprugom koja ih drzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Novembar 3, 2010 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan jbg,a samo sto sam promenio ulje!!!!!hvala na savetu,nego u slucaju da je doslo do lomljenja rolnica,gde mogu naci deo i koliko bih me to zadovoljstvo kostalo???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 3, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan druze spremi 150 evra za frajlauf!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 3, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan druze spremi 150 evrica za frajlauf;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 3, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da imam frajlauf,ajde nazovi me sutra oko 5 pa cu ti reci kolko je tacno novaca 0638373070 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Novembar 3, 2010 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan @ tindir pusti mi sms na 063/8943349 jer sam Italiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 3, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ga budeš išao zapaliti, snimi, pa stavi na youtube... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Novembar 3, 2010 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan @ strasilo aha,pa da admini slucajno pogledaju snimak-i da me banuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 9, 2010 (promenjeno) Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan imam frajlauf, 140 evra je Promenio Novembar 9, 2010 član tindir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Novembar 10, 2010 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan @ tindir primio sam i sms.javicu ti sta sam odlucio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 10, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan @ tindir primio sam i sms.javicu ti sta sam odlucio ee vazi,ok,javi pa mi pusti samo u poruci adresu,pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Novembar 14, 2010 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan evo mene ponovo ! znaci, se Bogu,kljuceve u ruke i sto bi moj drug PRONTO rek'o 'ajmo na srafrljenje.skinem dekli,povadim sve sto bi moglo da se izvadi kad ono -izmedju lancanika i ostalih skalamerija nadjem rolnicu koja sluzi za centriranje dekla!!!!!JBT mehanicara koji je ovo pre mene radio!!!!!naravno frajlauf je crk'o -sta dalje?pa naravno pozovem WAKASAKI u MILANU "da li imate?" oni kazu "imamo i kosta 68 eurica + porez".naravno cena je narucim odmah i za par dana treba da stigne. a kada i samo pomislim da su mi nudili isti deo za cenu 3 puta vecu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 14, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan sad cim dodje deo odma namestaj i zapali na kawakaiu gumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Novembar 19, 2010 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan evo mene opet.i dok cekam da stigne deo cacnuo bih malo oko ovih lancica ali pre nego sto nesto za%ebem cek bolje da pitam - znaci na slici sam sve oznacio,jedan lanac je naspanovan "automatski" ali ovaj drugi bih da proverim-kako?????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanvfr 91 Napisano Novembar 19, 2010 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: vfr rc36 Prijavi odgovor kao problematičan spanuje se automatski, ali taj tvoj je dosao do kraja kolko mi se cini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Novembar 19, 2010 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan @ bobanvfr mislis na ovaj koji ima spaner dole?da,taj spaner je dosao do kraja ali mene interesuje ovaj sto je povezan sa bregastom.i on se spanuje automatski ili??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanvfr 91 Napisano Novembar 20, 2010 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: vfr rc36 Prijavi odgovor kao problematičan na lanac bregaste sam i mislio, spaner se zateze automatski, mozda nije dosao do kraja ali je vrlo blizu, leva i desna strana lanca skoro da se dodiruju(istegljen) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Decembar 19, 2010 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan stigao juce frajlauf!posle mesec dana cekanja!leg'o je k'o budali samar!!!e sad idemo dalje.. @bobanvfr potrudicu se da nabavim nov lanac i da ga promenim.nadam se da nije "tezak" posao...... a da,frajlauf je placen 81 evric! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...