Dovla1992 0 Napisano Novembar 1, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Imam Gileru Runner 50ccm. I pre neki dan mi je izgore DIHTUNG na auspuhu... Izmedju cilindra i auspuha. E sad gde mogu da nadjem taj dihtung... I jel pase od nekog drugog modela??? U pitanju je Bullet Sport auspuh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Novembar 1, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan uzmes klingerit i napravis sam nov dihtung preslikas ga sa aupuha i izrezes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dovla1992 0 Napisano Novembar 1, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ali to ne mogu nigde da nadjem?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6435 Napisano Novembar 1, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Aj da probam ja Uzmes parce klingerita, skines izduvnu granu, na izduvnoj grani gde je nekada bio stari dihtung namazes ravnomerno tovatne masti. Naslonis parce klingerita, tovatna mast ce preslikati oblik dihtunga na klingerit. Uzmes makaze, izrezes preslikani oblik i imas nov dihtung. Jasnije ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Novembar 1, 2010 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da on ne moze da nadje klingerit , ali ovo moze,aluminijumska folija debljine 0.5 mm a to ti je ambalaza od raznih pasteta ,trebace ti barem dve , uradis cetri komada pa naslazes jedan na drugi , obavezno proveri naleganje auspuha na cilindar ,ako ne lezi ravnomerno celom povrsinom izgorece opet . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Novembar 2, 2010 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam čuo, klingerit se pod tim nazivom i sa poznatim sastavom više ne radi zbog stupanja na snagu nekih propisa vezano za kancerogenost sastojaka u sebi. Može se još pronači ponegde u zalihama. Radi se nešto drugo sa istim karatkteristikama i pod drugim nazivom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...