DjordjeMijailovic 2699 Napisano Octobar 31, 2010 Strucnjak, 1639 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan naisao sam na tweeteru malo pre na sledecu informaciju: Gadna saobracajka na uglu futoske i cara dusana..motor veci bez prednjeg tocka... kacige, policija... Zna li ko sta o tome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 31, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat sa drugog foruma Upravo dolazim sa mesta nesrece. Verovatno vas je dosta culo za naseg starog trkaca Marka Cenejca. Kretali smo od Paba(kafic u NS sajmu) i ja sam isao ispred njega. On je verovatno isao vecom brzinom, kad mu se Lada Niva prabacivala iz trake u traku. I on udari u levu stranu od lade. Ja sam cuo udarac i cujem da nesto klizi po putu zamnom. Ja dam gas i kad sam video da je motor stao, ja se vratim. Marko je lezao na putu, a motor dalje od njega jedno desetak metara. Bio je u svesnom stanju, zalio se na velike bolove. Noga mu je bila u nekom cudnom polozaju. Sanitet je odmah dosao. Njega odneli, a policija ostala da izvrsi uvidjaj. Nesto sam nacuo da je povredio kljucnu kost, nadlakticu i butnu kost. Motor odvaljen od napred, ulubljen rezervoar. Imam par slika, kasnije kacim. Eto sta se sve desava i to tako iskusnom vozacu motora. Zadnji i prvi dani sezone su najopasniji. OPREZNO!!! nadam se da će se brzo oporaviti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta-dzoksova 413 Napisano Octobar 31, 2010 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd/Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Strasno.... Jel mozda neko zna za nesrecu isto u NS-u kod najlon pijace od pre neki dan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Novembar 1, 2010 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sto je popsi citirao nije isto ovo sa ugla futoške i cara dušana. Na tom uglu su nastradali momak i devojka na xt-u, udarili su u neki wv pikap, od motora nije ostalo ništa, a o njima nisam ništa čuo. Prošao sam posle nesreće tuda, grozan prizor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2699 Napisano Novembar 1, 2010 Strucnjak, 1639 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Cek, 2 u jednom danu u NS? Stvarno zabrinjavajuce. nadam se da su svi dobro! javljajte ako znate nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
● Pop - Besomar ● 17 Napisano Novembar 1, 2010 ● Поп ●, 49 postova Lokacija: ● Novi Sad ● Apatin ● Motocikl: Diavel Prijavi odgovor kao problematičan uhh... prosao sam na oba mesta i to nakon nesreca dok su uvidjaji trajali... video sam motor na uglu futoske/cara dusana, gadno je izgledalo... A i ona lada je bila opasno drknuta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Novembar 1, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan U NS su bile dve nesreće: kod Gregorovog paba i sat vremena posle toga na uglu Futoške ul. i cara Dušana.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta-dzoksova 413 Napisano Novembar 1, 2010 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd/Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Jel se zna ko su,kako im je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Novembar 1, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Marko Čenejac, u bolnici sa više preloma, ali ima unutrašnje krvarenje, neizvesno za sada... Ovaj drugi, ne znam ništa čula sam upravo da je izgleda bio na nekoj beloj Enduri, mladji momak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Novembar 1, 2010 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Popsi na kom forumu si procitao ovo? Jel ima jos nesto, kako su ovi drugi sto su pali sa xt-om? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 1, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan sa dva točka, nema ništa o ljudima sa XTa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Novembar 1, 2010 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Ima nešto na Novi Sad-vesti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2699 Napisano Novembar 1, 2010 Strucnjak, 1639 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ima nešto na Novi Sad-vesti. ima ovo Motociklista M.R. zadobio je teške telesne povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se sinoć dogodila u blizini Novosadskog sajma. Njegovo stanje je za sada stabilno. Mladić je prema prvim informacijama, vozeći neprilagođenom brzinom, udario u "ladu nivu" koja se kretala desnom trakom. I pored velike siline udarca, momak i devojka koji su bili u ladi, ostali su nepovređeni, javio je RTV. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Novembar 1, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan žalosno a kraj sezone!! želim kolegi brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...