Jump to content

Moto Zajednica

Novi Sad, nesreca??

Recommended Posts

• Strucnjak, 1639 postova
  • Motocikl: CRF300L

naisao sam na tweeteru malo pre na sledecu informaciju:

Gadna saobracajka na uglu futoske i cara dusana..motor veci bez prednjeg tocka... kacige, policija...

Zna li ko sta o tome?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Citat sa drugog foruma

Upravo dolazim sa mesta nesrece. Verovatno vas je dosta culo za naseg starog trkaca Marka Cenejca. Kretali smo od Paba(kafic u NS sajmu) i ja sam isao ispred njega. On je verovatno isao vecom brzinom, kad mu se Lada Niva prabacivala iz trake u traku. I on udari u levu stranu od lade. Ja sam cuo udarac i cujem da nesto klizi po putu zamnom. Ja dam gas i kad sam video da je motor stao, ja se vratim. Marko je lezao na putu, a motor dalje od njega jedno desetak metara. Bio je u svesnom stanju, zalio se na velike bolove. Noga mu je bila u nekom cudnom polozaju. Sanitet je odmah dosao. Njega odneli, a policija ostala da izvrsi uvidjaj. Nesto sam nacuo da je povredio kljucnu kost, nadlakticu i butnu kost. Motor odvaljen od napred, ulubljen rezervoar. Imam par slika, kasnije kacim.

Eto sta se sve desava i to tako iskusnom vozacu motora. Zadnji i prvi dani sezone su najopasniji. OPREZNO!!!

nadam se da će se brzo oporaviti...

• I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova
  • Motocikl: R1200GS

Ovo sto je popsi citirao nije isto ovo sa ugla futoške i cara dušana. Na tom uglu su nastradali momak i devojka na xt-u, udarili su u neki wv pikap, od motora nije ostalo ništa, a o njima nisam ništa čuo. Prošao sam posle nesreće tuda, grozan prizor...

• ● Поп ●, 49 postova
  • Motocikl: Diavel

uhh... prosao sam na oba mesta i to nakon nesreca dok su uvidjaji trajali... video sam motor na uglu futoske/cara dusana, gadno je izgledalo... A i ona lada je bila opasno drknuta...

• Svrati ponekad, 139 postova

Marko Čenejac, u bolnici sa više preloma, ali ima unutrašnje krvarenje, neizvesno za sada...

Ovaj drugi, ne znam ništa čula sam upravo da je izgleda bio na nekoj beloj Enduri, mladji momak...

• Strucnjak, 1639 postova
  • Motocikl: CRF300L

Ima nešto na Novi Sad-vesti.

ima ovo

Motociklista M.R. zadobio je teške telesne povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se sinoć dogodila u blizini Novosadskog sajma. Njegovo stanje je za sada stabilno.

Mladić je prema prvim informacijama, vozeći neprilagođenom brzinom, udario u "ladu nivu" koja se kretala desnom trakom. I pored velike siline udarca, momak i devojka koji su bili u ladi, ostali su nepovređeni, javio je RTV.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja