Krema 207 Napisano Octobar 30, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ne ide nastavak pesme sa partizanovog Juga. Pozdrav svima. Vec jedno duze vreme pratim ovaj forum ali tek danas odlucih da se registrujem i postanem punopravni clan. Pre dva dana sam uspeo i da polozim za A kategoriju (da se odmah i pohvalim). Inace zovem se Dragan, zivim na Novom Beogradu,imam 32 godine (al' sam mator jbt) trenutno nemam ljubimca ali u mom profilu mozete naslutiti sta bih voleo jednog dana da vozim. Mislim da je dovoljno za pocetak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1970 Napisano Octobar 30, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Sto se tice motora, odlican izbor, samo jos da vidimo, koja ce berba(godina) da bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Octobar 30, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan dobro doaso,dobar izbor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Preki 133 Napisano Octobar 31, 2010 50 years, 84 postova Lokacija: Vrachar-Beograd-SRBIJA Motocikl: uskoro, uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan dobro doshao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deadox 6 Napisano Octobar 31, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan :)Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...