kataran 92 Napisano Maj 26, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan U petak radim tako da krecem ili predvece ili u subotu ujutro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Maj 26, 2011 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se u Subotu ja nosim litar ......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 26, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan SUTRAAAAAAAA... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Maj 26, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan ovako: vladan i ja smo upravo stigli iz jasenova. oznake su na putu i nisu bas nesto extra ali se vide. nalaze se od ulaza u vracevgaj kod pumpe, pred skretanje za crvenacrkvu i u crvena crkvi ispred crkve. u samom jasenovu ima strelica gde se skrece na zemljani put. kad sidjete sa asfalta na zemljani put PAZITE SE NASIPAN JE OBLUTAK!!! razanj, kazan i kotlic su obezbedjeni i bice potegnuti ako treba. na samom mestu postoji ozidano ognjiste za razanj pa i to nije muka. za zivuljke nisam stigo da pitam ali cu inf da dobijem sutra ujutru jer sam izdao potrebna uputstva. covek ce tamo da bude oko 9 ujutru da pokosi ono sto jos nije pokoseno (onaj deo gde smo bili je sredjen cakum-pakum) a inace je brat i vozi yamahu xv125, tako da smo i tu obezbedjeni. njihov dotur materijala obezbedjen, a sta cemo mi sa nasim to ce se dogovorimo na licino mesto. ako jos nesto treba vicite dok je vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Maj 26, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Momci vidimo se u subotu zao mi je ali nemogu pre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 27, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Zelim Vam, pre svega srecan put i lep provod (uz obilje lepog vremena) Ziveli...! :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 27, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Malopre mi se javili slovenci, kazu da su na putu i da stizu kod mene oko 17.00, pa cemo tad i krenuti iz Novog Sada. Jos cu videti sa njima kuda da idemo. Zbog novonastale situacije u zemlji, mislim da necemo ici na Zrenjanin, jer bi posle morali da prodjemo kroz Lazarevo a tamo je trenutno frka. Videcemo jos . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Maj 27, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan IDI NA PANCEVO KOVIN RAZLIKA U KM JE PAR KM, PROSLE GODINE SMO TAKO ISLI ZA ELEMIR. STIGLI RUMUNI, ODO I JA ZA KOJI MINUT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 27, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja krecem u subotu, rano izjutra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 28, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan kolega, dali znas odakle dolaze rumuni, to jest iz kojeg grada iz rumunije IDI NA PANCEVO KOVIN RAZLIKA U KM JE PAR KM, PROSLE GODINE SMO TAKO ISLI ZA ELEMIR. STIGLI RUMUNI, ODO I JA ZA KOJI MINUT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Maj 28, 2011 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan el ima ko kakav izvjestaj ili koju slikicu od sinoc jesu li slovenci stigli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Maj 28, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Slovenci stigli,slikice kad se vratimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Maj 29, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozarevac stigao kuci, pijemo kaficu ja i DJenka i malo sredjujemo utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 29, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam stigao.....sabiram utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Maj 29, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan DJenka nastavio dalje put Velikog Gradista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Maj 29, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Stigao naravno i ja,do sada rucao, popio kafu ,prebacio slike sa skupa na komp itd. Zverinjak slike cu ti poslati pa ih ti postavi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 29, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Svako ko stigne neka se javi ovde a treba da otvorimo novu temu u svečanom delu "iznad crte", u podkategoriji MZ Skup. "Zverinjak slike cu ti poslati pa ih ti postavi!" E pa eto, jedan od vas dvoce neka otvori tu novu temu sa ovogodišnjeg skupa MZ Sveta. Usput, ceo današnji dan nisam jeo i gadi mi se i sama pomisao na bilo kakvu hranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Maj 29, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15-20 minuta i ja stigao kući. Morao sam da iskoristim priliku i provozam se Đerdapskom magistralom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 29, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosli... Cujem da je bilo e-x-t-r-a...! Bravo MZ-ejasi!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 29, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Stigao i ja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Maj 29, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan @vuja sta li bi bilo da je prosao tvoj prvi predlog o PET praseta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 29, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ostali bi do ponedeljka i seksualno se izivljavali na preostalim prasicima.Takvu bahanaliju Rim nikada nije doziveo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Maj 29, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan do KOG ponedeljka??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 30, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Maj 30, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan ti nisi u vinklu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...