Chaoss 0 Napisano Octobar 27, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kanjiza Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje mog ljubimca.Motor je u odlicnom stanju,full legalan moze i provera,Boss auspuh,karbon smigavci i retrovizori,i jos dosta extra.Registrovano do sledeci god.,na mom imenu.Ima malo ogrebotine na zadnjem kraju.Cena 4200 eur.Tel 063 435 659 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chaoss 0 Napisano Novembar 7, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kanjiza Prijavi odgovor kao problematičan dalje aktuelno.Moze zamena za honda cbr 600 rr Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Novembar 7, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan koja je godina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Novembar 8, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan 2003-2004 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chaoss 0 Napisano Novembar 10, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kanjiza Prijavi odgovor kao problematičan 2004 god Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chaoss 0 Napisano Novembar 10, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kanjiza Prijavi odgovor kao problematičan nam da je malo jaka cena ali ne bezim od motora jer je stvarno extra.Moze zamena za CBR 600rr od 2003 pa na gore Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chaoss 0 Napisano April 9, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kanjiza Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno.Moze zamena za VFR 800i ili Ducati 749 i moja doplata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chaoss 0 Napisano Octobar 9, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kanjiza Prijavi odgovor kao problematičan Jos je aktuelno!Cana je 3700 eur. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chaoss 0 Napisano Octobar 13, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kanjiza Prijavi odgovor kao problematičan Ajde momci.Niko nista? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Octobar 13, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde momci.Niko nista? Pa malo je prejaka cena, za manje para moze da se kupi 2006 godiste... Izvini za off, bez uvrede ali to je cinjenica... 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chaoss 0 Napisano Octobar 13, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kanjiza Prijavi odgovor kao problematičan Moguce,ali ja ne zelim da bezim od motora nego hocu prodati.Cena je malo jaka ali meni toliko vredi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Octobar 13, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moguce,ali ja ne zelim da bezim od motora nego hocu prodati.Cena je malo jaka ali meni toliko vredi. Pa uredu je to, ali onda nemoj da te cudi sto nema kupaca... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chaoss 0 Napisano Octobar 13, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kanjiza Prijavi odgovor kao problematičan Pogleda sam i ja taj oglas.Ali pitam te jel to realna cena?Znas i ti da u ovoj drzavi imas sve i svasta(uvoz).Nema nikakvi extra taj model.Sve usvemu necu da se svadam stobom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Octobar 13, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pogleda sam i ja taj oglas.Ali pitam te jel to realna cena?Znas i ti da u ovoj drzavi imas sve i svasta(uvoz).Nema nikakvi extra taj model.Sve usvemu necu da se svadam stobom. Niko se ne svajda ovde, ja sam samo izneo svoje misljenje, forum izmedju ostalog za to i sluzi, ne znam koji si tacno video imalo je u oglacima vise njih 2006 po dosta nizoj ceni od tvoje... A pre ili kasnije videces da sam u pravu i da ti je cena nerealna... Izvini za off, sve najbolje ti zelim i srecno sa prodajom... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chaoss 0 Napisano Octobar 17, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kanjiza Prijavi odgovor kao problematičan nova cena 3600 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...