Boriša 241 Napisano April 26, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan taj troši 13l na leru ja u to vrlo retko sedam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano April 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E Nole, Nole, i ovde si me nagazio sa Lastom. Malo šale i šege - ali drago mi je da si u klubu, sad ja vozim crveni tenk, a ti plavi autobus 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano April 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam Alex da te dobro služi i mloogo lepih kilometara i iskrivljenih krivina :moto3: ... Šta da ti kažem Boriša, neki će se voze neki će da :'( :'( :'( 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Farmaceut_bg 107 Napisano April 27, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan A da otvorimo žiro račun za pomoć Boriši da kupi nekog kinezčića da ne pedala po brdovitom Sremu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano April 27, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan fali brate ne mogu da se sastavim ovako u biciklisticko pesackoj varijanti nikako...vozicemo se mi opet tu nema dileme....Alexa neka dobro sluzi i vidimo se prvom zgodom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 27, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Dejan iz Novog Sada, vozim Atlantic 500. Nadam se dobrom druzenju! Evo me kod alexanta u Zablju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano April 27, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan fali brate ne mogu da se sastavim ovako u biciklisticko pesackoj varijanti nikako...vozicemo se mi opet tu nema dileme....Alexa neka dobro sluzi i vidimo se prvom zgodom... uh koja je to muka...ja par dana kad ostanem bez motora kriziram a kamoli da ga uopšte nemam! zajebano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano April 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan i ja treba da ostanem bez motora pa samo da dodam da i ja i kolega nam Boriša vrlo vrloooooooooo dobro znamo šta nam znače motori, tako da mislim da su nam podsećanja na tu činjenicu veoma NEPOTREBNA... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano April 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Danasnja zajebancija je pocela sa dobrom voljom naseg malog Djuxy-ja da me odveze u Zemun..ili ja njega da odvezem njegovim motorm..hmm ... U povratku smo dosli do ideje da bismo mogli da sredimo njegovog Beverly-ja, i tako smo otisli kod njega u garazu.. Usledilo je rasturanje Bev-a, nije slikan ceo proces (nismo se setili, a nije ni neka matematika) uglavnom to je izgledalo ovako Onda sam mu rekao da kaze "Pticicaaa!" Nije bas bio odusevljen pticicom.. Ostavih ga da sklapa, da nauci. A ja se bacih na slikanje (dosadno mi bilo ) Na poslednjoj slici mi se vide nove gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano April 28, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pohvalim plavi autobus od AlexBGD, ide kao nevreme! Imao sam danas priliku da se vozim danas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano April 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Toliko si pobrljavio od voznje da si dva puta napisao "danas" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano April 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan A ja sam pobrljavio od sklapanja....nisam lepo vratio poklopac rezervoara i sajlu...neće da se otvori.... Ali bitno je da radi... Za kolege Beverlyste kojima možda zatreba info... Skuter se jedno jutro pri okretanju volana (srećom po mene to se desilo u garaži) samo ugasio..upalim motor, opet okrenem volan on se opet ugasi....ladno se uzvukao džek (iliti buksna) sa zadnje strane kontakt brave..i maleni ponovo radii... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano April 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ludaku lepo te pitah da ostanem ti pomognem a ti velis da ne treba i da mozes sam...ccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano April 29, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan lepi zajednički radovi... A 3 grla, ne znaš koji je lepši...nego djuxi proba li ti to plavo čudo od Alex-a?? i kako ide naspram našeg sprinta 500? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano April 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan lepi zajednički radovi... A 3 grla, ne znaš koji je lepši...nego djuxi proba li ti to plavo čudo od Alex-a?? i kako ide naspram našeg sprinta 500? Jok ja...još se nisam navikao ni na ovaj moj tek sam prešao 50km sa njim....Ali što je žurka kad vozite Alexa od 2m na zadnjem sedištu...kao da vozite Obelixov stećak, otprilike takvo vam je težište...meni je bilo mnogo nezgodno pa sam "uvalio" Alexu volan..Danas slikam pa pričam priču... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano April 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je dok je prednji točak na zemlji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano April 29, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Toliko si pobrljavio od voznje da si dva puta napisao "danas" Najvise volim kada me prekinu 10 puta za 3 minuta dok kucam nesto i onda ne mogu da se sastavim sa zivotom, a ne sa recenicom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano April 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan lepi zajednički radovi... A 3 grla, ne znaš koji je lepši...nego djuxi proba li ti to plavo čudo od Alex-a?? i kako ide naspram našeg sprinta 500? Jok ja...još se nisam navikao ni na ovaj moj tek sam prešao 50km sa njim....Ali što je žurka kad vozite Alexa od 2m na zadnjem sedištu...kao da vozite Obelixov stećak, otprilike takvo vam je težište...meni je bilo mnogo nezgodno pa sam "uvalio" Alexu volan..Danas slikam pa pričam priču... Ja mogu samo da pohvalim Djuxy-ev Sprint, ide kao nevreme..samo bi mogao biti malo veci, udara mi volan u kolena pri skretanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano April 29, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan ma to je biciklic naspram ovog autobusa:-)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano April 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi tako delovao dok nisam seo da vozim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano April 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Kreten (ja) zbog cimanja oko kučeta zaboravim da ponesem fotoaparat da uslikam novo motorče na prvoj vožnjici i napišem priču o kupovini i mukama vezanim za to, ali moram da vam ispričam šta je posledica "te traumatične kupovine"... U toku današnjeg druženja do Kosmaja između mene i BraceBGD, negde na pola puta između Kosmaja i Barajeva, padne meni na pamet da nešto namestim kacigu u toku vožnje....skinem ja rukavicu levu, namestim šta je trebalo, uz pomoć desne ruke (a sve vreme vozimo laganica 40-50km/h, jer je u tom delu loš put) vratim rukavicu, i kad sam dao gas..... :stabre: motor ajde ćao.....upaljene lampice na tabli... ja u transu....stajem i ne verujem šta me je snašlo....već u glavi ...J.b.me me i Atlantic 2009 i pare i kupovina novog motor i sad je našao da se pokvari i gde ću i šta ću sad sa njim....Neće ni da zavergla.....podignem poklopac da vidim akumulator (jer me je stari akumulator pri kupovini i testiranju motora za...bavao i živce pokidao ) jer sam pre 2 dana stavio novi...sve u redu sa njim...ja već u glavi mora da je regler.......I već (na sebe što sam uopšte odlučio da kupim novi motor) spustim sedište i malo šta je i uopšte mogući uzrok kvara... i ....skontam da sam dok sam vraćao rukavicu pritisnuo prekidač za gašenje koji je na Atlanticu mek i nežan na dodir (kulturno napravili Italijani), dok je na Beverlyju tvrd i ne može tek tako da se u vožnji pritisne a da to ne primetiš....Isključim prekidač, upalim motor najjnormalnije i još malo :grr::grr:....i tako.... Možda sam vas smorio pričom, ali ova priča ima srećan kraj.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano April 29, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Djuksiiiiiiiii daj slikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano April 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Borisa googlaj samo "bicikl 500" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano April 29, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan nemoj stalno bockati smorićeš čoveka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano April 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nista ja ruzno nisam rekao, ide stvarno super, povlaci ekstra, samo je meni mali taj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...