Jump to content

Moto Zajednica

BJB Maxi Scooter Caffe

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 743 postova

E Nole, Nole, i ovde si me nagazio sa Lastom. 1lol.gif

Malo šale i šege - ali drago mi je da si u klubu, sad ja vozim crveni tenk, a ti plavi autobus :)

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BJB Maxi Scooter Club, 632 postova
  • Motocikl: vozicu SW-T 600 abs

Čestitam Alex da te dobro služi i mloogo lepih kilometara i iskrivljenih krivina :moto3: :moto3: :moto3: ...

Šta da ti kažem Boriša, neki će se voze neki će da :'( :'( :'(

• Podržavam 1

• Ljuti bankar, 507 postova
  • Motocikl: Motora bez....

fali brate ne mogu da se sastavim ovako u biciklisticko pesackoj varijanti nikako...vozicemo se mi opet tu nema dileme....Alexa neka dobro sluzi i vidimo se prvom zgodom...

• Podržavam 1

• МК Братство, 1943 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 RT

Pozdrav svima. Dejan iz Novog Sada, vozim Atlantic 500. Nadam se dobrom druzenju! Evo me kod alexanta u Zablju!

• Ih što volem testo s makom.., 583 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc

fali brate ne mogu da se sastavim ovako u biciklisticko pesackoj varijanti nikako...vozicemo se mi opet tu nema dileme....Alexa neka dobro sluzi i vidimo se prvom zgodom...

uh koja je to muka...ja par dana kad ostanem bez motora kriziram a kamoli da ga uopšte nemam! zajebano...

• BJB Maxi Scooter Club, 632 postova
  • Motocikl: vozicu SW-T 600 abs

i ja treba da ostanem bez motora pa samo da dodam da i ja i kolega nam Boriša vrlo vrloooooooooo dobro znamo šta nam znače motori, tako da mislim da su nam podsećanja na tu činjenicu veoma NEPOTREBNA... :zdravo:

• Podržavam 1

• BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova
  • Motocikl: Honda X-ADV 750

Danasnja zajebancija je pocela sa dobrom voljom naseg malog Djuxy-ja da me odveze u Zemun..ili ja njega da odvezem njegovim motorm..hmm 0stabre.gif...

U povratku smo dosli do ideje da bismo mogli da sredimo njegovog Beverly-ja, i tako smo otisli kod njega u garazu..

Usledilo je rasturanje Bev-a, nije slikan ceo proces (nismo se setili, a nije ni neka matematika) uglavnom to je izgledalo ovako :)

post-22692-0-58536600-1335635601_thumb.jpg

Onda sam mu rekao da kaze "Pticicaaa!"

Nije bas bio odusevljen pticicom..

post-22692-0-99691100-1335635867_thumb.jpg

Ostavih ga da sklapa, da nauci. :)

A ja se bacih na slikanje (dosadno mi bilo :))

post-22692-0-07425900-1335636218_thumb.jpg

Na poslednjoj slici mi se vide nove gume 1nanana.gif

post-22692-0-11972600-1335636502_thumb.jpg

• Svrati ponekad, 229 postova
  • Motocikl: Suzuki V strom 650

Samo da pohvalim plavi autobus od AlexBGD, ide kao nevreme!:care: Imao sam danas priliku da se vozim danas...:nanana:

• BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova
  • Motocikl: Versys buljavi

A ja sam pobrljavio od sklapanja....nisam lepo vratio poklopac rezervoara i sajlu...neće da se otvori....:stabre:

Ali bitno je da radi...

Za kolege Beverlyste kojima možda zatreba info...

Skuter se jedno jutro pri okretanju volana (srećom po mene to se desilo u garaži) samo ugasio..upalim motor, opet okrenem volan on se opet ugasi....ladno se uzvukao džek (iliti buksna) sa zadnje strane kontakt brave..i maleni ponovo radii... :moto3:

• Ih što volem testo s makom.., 583 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc

lepi zajednički radovi... :)

A 3 grla, ne znaš koji je lepši...nego djuxi proba li ti to plavo čudo od Alex-a?? i kako ide naspram našeg sprinta 500?

A 3 grla, ne znaš koji je lepši...nego djuxi proba li ti to plavo čudo od Alex-a?? i kako ide naspram našeg sprinta 500?

Jok ja...još se nisam navikao ni na ovaj moj tek sam prešao 50km sa njim....Ali što je žurka kad vozite Alexa od 2m na zadnjem sedištu...kao da vozite Obelixov stećak, otprilike takvo vam je težište...meni je bilo mnogo nezgodno pa sam "uvalio" Alexu volan..Danas slikam pa pričam priču...:zdravo:

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 229 postova
  • Motocikl: Suzuki V strom 650

Toliko si pobrljavio od voznje da si dva puta napisao "danas" :P

Najvise volim kada me prekinu 10 puta za 3 minuta dok kucam nesto i onda ne mogu da se sastavim sa zivotom, a ne sa recenicom. <_<

• BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova
  • Motocikl: Honda X-ADV 750

Jok ja...još se nisam navikao ni na ovaj moj tek sam prešao 50km sa njim....Ali što je žurka kad vozite Alexa od 2m na zadnjem sedištu...kao da vozite Obelixov stećak, otprilike takvo vam je težište...meni je bilo mnogo nezgodno pa sam "uvalio" Alexu volan..Danas slikam pa pričam priču...:zdravo:

Ja mogu samo da pohvalim Djuxy-ev Sprint, ide kao nevreme..samo bi mogao biti malo veci, udara mi volan u kolena pri skretanju. :)

Kreten (ja) zbog cimanja oko kučeta zaboravim da ponesem fotoaparat da uslikam novo motorče na prvoj vožnjici i napišem priču o kupovini i mukama vezanim za to, ali moram da vam ispričam šta je posledica "te traumatične kupovine"...

U toku današnjeg druženja do Kosmaja između mene i BraceBGD, negde na pola puta između Kosmaja i Barajeva, padne meni na pamet :stabre: da nešto namestim kacigu u toku vožnje....skinem ja rukavicu levu, namestim šta je trebalo, uz pomoć desne ruke (a sve vreme vozimo laganica 40-50km/h, jer je u tom delu loš put) vratim rukavicu, i kad sam dao gas.....:stabre: :stabre: motor ajde ćao.....upaljene lampice na tabli... ja u transu....stajem i ne verujem šta me je snašlo....već u glavi ...J.b.me me i Atlantic 2009 i pare i kupovina novog motor i sad je našao da se pokvari i gde ću i šta ću sad sa njim....Neće ni da zavergla.....podignem poklopac da vidim akumulator (jer me je stari akumulator pri kupovini i testiranju motora za...bavao i živce pokidao ) jer sam pre 2 dana stavio novi...sve u redu sa njim...ja već u glavi mora da je regler.......I već :gaa:(na sebe što sam uopšte odlučio da kupim novi motor) spustim sedište i malo :stabre: šta je i uopšte mogući uzrok kvara... i :grr:....skontam da sam dok sam vraćao rukavicu pritisnuo prekidač za gašenje koji je na Atlanticu mek i nežan na dodir (kulturno napravili Italijani), dok je na Beverlyju tvrd i ne može tek tako da se u vožnji pritisne a da to ne primetiš....Isključim prekidač, upalim motor najjnormalnije i još malo :grr::grr::grr::grr:....i tako....

Možda sam vas smorio pričom, ali ova priča ima srećan kraj..

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja