Tuner 165 Napisano Novembar 9, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Kukuuu, kakav lik. Sreća njegova pa su stubići gibljivi inače ode glavuča... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Novembar 9, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan super mario skuter hahhahahahahahah............... http://www.youtube.com/watch?v=gtD2ZEVid3M E, nasmeja me Odvratan sam, ali ima nešto beskrajno smešno kada na snimcima azijati padaju sa skutera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Novembar 9, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Novembar 10, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan super mario skuter hahhahahahahahah............... http://www.youtube.com/watch?v=gtD2ZEVid3M e i mene nasmeja :lol: nezna se ko je ludji ovaj sto skuplja novcice ili ovaj sto je ubacio Maria u snimak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Novembar 10, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan samo da vas obavestim da je krenula novogodišnja akcija bjb deda mrazoova, pa bi bilo lepo da "BJB Maxi Scooter club" još jednom pokaže svoje dobro lice i veselu druzinu :moto3: pa predlažem da ljudi dobre volje, velikog srca, novih toplih odela, još jednom pokažu svoju solidarnost i prijave se za definitivno poslednju vožnju ove godine... ovaj put nema PRAGNJETINE a ni -a (izvini Cobe), ali vam obećavam neverovatan osecaj ispunjenosti koji nećete skoro zaboraviti, i koji ce vam skroz promeniti razmišljanja o životu i sreći... MAXI pozdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Novembar 10, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan samo da vas obavestim da je krenula novogodišnja akcija bjb deda mrazoova, pa bi bilo lepo da "BJB Maxi Scooter club" još jednom pokaže svoje dobro lice i veselu druzinu :moto3: pa predlažem da ljudi dobre volje, velikog srca, novih toplih odela, još jednom pokažu svoju solidarnost i prijave se za definitivno poslednju vožnju ove godine... ovaj put nema PRAGNJETINE a ni -a (izvini Cobe), ali vam obećavam neverovatan osecaj ispunjenosti koji nećete skoro zaboraviti, i koji ce vam skroz promeniti razmišljanja o životu i sreći... MAXI pozdrav! Ne znam zasto svi uvek mene povezuju sa hranom ???:stabre: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Novembar 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zasto svi uvek mene povezuju sa hranom ???:stabre: pa najsladji si nam za tu pošalicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4782 Napisano Novembar 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Malo obaveštenjce za MAXI družinu: Sutra je tradicionalna (peta) vožnja na Ostrvicu. Neke koleZe su se već prijavile ( sasha, Zeka Peka, Super POP, nntom i alexanto ) a ako ima još raspoloženih, sastanak je sutra u 8:30 na OMV pumpi 2 km iza LAV auta na ibarskoj prema Lazarevcu. Više o svemu u temi: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/73825-ostrvica-2011/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Novembar 11, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Mene uhvatila jaka paranemija :-)...propusticu druzenje ovaj put...uzivajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Novembar 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan mene uhvatila subota, imam neke sportske obaveze... a za Drakulu mogu samo da vam kazem da ga uhvatila neka "crna rupa" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Novembar 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Mene uhvatila jaka paranemija :-)...propusticu druzenje ovaj put...uzivajte Takođe...Ali drago mi je što će te klopati i posetiti Babinu reku.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Novembar 11, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan uuuffff, ne da bi išo sutra, samo kad bi me ova šmrkavica malo ostavila, i ovaj vetar što mi lupa po roletnama na šestom spratu preko puta megatrenda.. , a konjić, vezan za banderu čeznutljivo gleda gore.. onako sa skupljenim ušima(retrovizorima), nada se za sutra, obećao sam mu..ali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Novembar 11, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Xe - Xe Pop je nabavio suknjicu i sad možeda bude - beskonačno, podvučem nožice i bolee mene ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Novembar 12, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam skuterasima koji su danas ucestvovali u voznji na Ostrvicu. Posebne pohvale Alexantu koji je cak iz Zablja stigao na licino mesto. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/73825-ostrvica-2011/page__view__findpost__p__1185207 Evo vam predstavnika na vrhu Ostrvice: Pa da vas bude sledece godine vise! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4782 Napisano Novembar 12, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim željama i pohvalama. MAXI ekipa polako osvaja vrh po vrh: Rajac, Borač, Ostrvica...Polako se treniramo za Transfagarašan dogodine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Novembar 12, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Lepa em mila i draga lica.....Baš lepo drugari, baš, baš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Novembar 13, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam nesto bolje od Tra.......(onog u rumuniji)...bacite pogled! ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4782 Napisano Novembar 13, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo je i što je najvažnije - blizu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Novembar 13, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan slusaj , sve sam smislio..... krenemo za rumuniju, obidjemo taj Transfagarasan, pa se uputimo na severozapad, preko moldavije u ukrajnu(posetimo radnice u javnim kucama na njihovom prirodnom terenu), pa preko kavkaza(nafta za dz) i sibir(letnja sezona je, putevi suvi...ima samo malo medveda, ali ko je preziveo nase pse lutalice, njemu ni medvedi nece tesko pasti) izbijemo direktno na kinu(tu kupimo kineske stvari), a onda se samo sjurimo na jug, i eto nas..nazad mozemo i brodom ili avionom(zavisnosti od dogovora)..a od onih kineskih stvari koje prodamo kod nas, isfinansiramo put! ajmo spisak: 1.Zeka Peka i drugari 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4782 Napisano Novembar 13, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Odličan plan. Samo zbog onih ukrajinskih radnica u javnim ustanovama ne bih mogao ženu da vodim a ne postoji izgovor zašto bih išao bez nje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Novembar 13, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odličan plan. Samo zbog onih ukrajinskih radnica u javnim ustanovama ne bih mogao ženu da vodim a ne postoji izgovor zašto bih išao bez nje... onda ti sedi ispred sa zenom i cekaj...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Novembar 13, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Koji si ti car.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Novembar 13, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Stavljam se na spisak... 1. Zeka Peka i drugari 2. Šipi 3. Ali mislim da ce Zeka da odustane zbog hladnoce kao juce.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Novembar 13, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Stavljam se na spisak... 1. Zeka Peka i drugari 2. Šipi 3. SuperPOP 4. Ja mislim da će Zeka odustati zbog ukrajinki, biće zaljubljen ili tako nešto ..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Novembar 14, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa sa Vrha ..... VRH EKIPA 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...