matori351 292 Napisano April 19, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan ja bio na AK ... i Ivan ... i posle videli još par ljudi pred skupštinom ... i provozali se u prilično neorganizivanoj koloni do Ušća ... mislim nije bilo loše al' od sada računam samo na akcije koje organizuje BJB ... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Maj 3, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ubi Viber Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Maj 3, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Aha, totalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Maj 6, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Šta nam fali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 423 Napisano Maj 8, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 596 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan ... samo sam hteo da potvrdim ga Givi kofer od 35 L ...I nije tako mali Staje bez problema 6 x 2 L ... nečega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Maj 8, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan sta staje onda u onaj od 53????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Maj 8, 2015 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan 35 litara kofer, a stalo 12 l piva... Znaci moze jos 23 litre piva! Ali tecnog, ne u pakovano u flasu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 423 Napisano Maj 8, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 596 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan ...sledeći put testiram kofer...ali sa limenkama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Maj 9, 2015 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Želeo bih da se zahvalim kolegama koje su me izbacile iz BJB maxi Viber grupe danas. Nisam znao da je zabranjeno družiti se sa prijateljima i kolegama... Nikada se neću odreći ljudi koji su mi prijatelji, sa kojima sam delio dobro i još bolje kilometre, i koji su mi pomogli kad je bilo najpotrebnije. Ako je uslov ove zajednice okrenuti glavu prijateljima, meni je to ne prihvatljivo. Nazalost ne mogu biti deo zajednice koja to zahteva, a zahteva očigledno na jedan ili drugi način. Pa eto bilo je lepo dok je trajalo, odnosno dok nisam bio odbačen, jer ne želim da me neko uslovljava sa kim ću da se družim i vozim. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Maj 10, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan ma to je sto vozis hondu a oni ove talijane po onom tonu sto sam ja cuo i video-procitao reko bih da ti dupe preslo sa ove nase stolice vise na onu drugu tako da ne vidim sta se cudis ... sretno ti bilo i uzivaj 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Maj 10, 2015 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Karlo ne jedi se! Kakve veze ima viber grupa sa delovanjem ovog foruma? Drugari u viber grupi te ne žele zbog tebe i samo tebe, a ne zbog toga što se voziš skim želiš da se voziš. Mnooogo korisnije bi bilo sa si vreme odvojeno na žalopojke ovde odvojio na pisanje o tome šta si uradio na silveru, koliko je koštalo, de si delove nabavio, itd. To je smiso postojanja ovih strana. Tvoj komentar ovde je totalno deplasiran. Osim ako ne misliš da BJB zajednica mora da pomogne i u rešavanju ljubavnih, porodičnih i sličnih problema. I molim SVE da se lične frustracije i problemi ne iznose u okviru foruma. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Maj 10, 2015 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pozdravim dobrog kolegu Djuxy-ja sa jednim velikim HVALA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 10, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Tu smo da pomognemo drugarima...bio si u pravu da je lepša nalepnica sa belom pozadinom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 10, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Jes da nije tema Opleti po drugaru al nema veze.. Alexa došao je kraj tvojim mukama kad jedemo jagu...novo veće, bolje pakovanje i plus se lakše spakuje u motor...Ima i u više ukusa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Maj 10, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tebra odaj mi tajnu gde ima da se kupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 10, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ti znaš da samo preferiram radnje koje u nazivu imaju Maxi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 423 Napisano Maj 15, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 596 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan ...u kojoj smo mi fazi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Maj 15, 2015 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Mi beverlisti u B ... Ovi atlantisti i burgmanisti, hondasi u C ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4983 Napisano Maj 15, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6025 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ovo uopšte nije osmislio ljubitelj R-ova a uzgred budi rečeno, položaj tela na maxiskuteru (pa čak i skuteru) je "omašio" za medalju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 16, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Realno ja osim Alexe ne poznajem maxi skuteraša koji se omastio samo zbog maxija... Kome je do toga kupiće R-a... Mi ostali pred notebook i udri po sajtovima gde su omiljene nam tinejdžerke u nestašnim pozama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Maj 20, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Đuro, Đuro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2068 Napisano Maj 26, 2015 MSC Member (Maxi Scooter Club), 944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Dragi prijatelji, Pripala mi je teška dužnost da vam saopštim jednu tužnu vest. U subotu 23/05, oko 11,30h prestalo je da kuca metalno srce Xciting-a reg. br. BG 02-7**. Sve se desilo iznenada, a nakon uspešno obavljene kure podmlađivanja (generalke), što samo potvrđuje pravilo da se "od babe ne može napraviti devojka". Iako više nije bio u cvetu mladosti, njegovi najbliži su očekivali da će i dalje biti u prilici da ga koriste za svoje sebične potrebe (izlete i duga putovanja).ali će od sada to morati da rade na četiri točka ili sopstvenim pogonom (na pedale). Jedinu utehu nam pruža činjenica da je kraj bio skoro bezbolan. Pri brzini od oko 100 Km/h i 6.500 o/m veselo je zujao autoputem u pravcu juga noseći na svojim leđima vlasnika i njegovu lepšu polovinu, Tada se odjednom začuo kratak prasak nakon koga je zavladala potpuna tišina. Prva pomoć u vidu šlep službe se pojavila nakon nekoliko minuta i pacijenta hitno trasportovala do njegove garaže. Na žalost, stručni tim mehaničara je mogao samo da konstatuje potpuni otkaz svih sistema a danas nakon izvršene obdukcije odredi i njegov pravi razlog. Usled zamora materijala došlo je do loma klipnjače što je posledično izazvalo potpunu dezintegraciju klipa, lom cilindra, kidanje usisnog ventila, deformaciju startera i proboj bloka. Posle kratkih konsultaija, konzilijum mehaničara je definitvno odustao od reanimacije i lečenja jer bi sve to svojom cenom višestruko premašilo finansijske mogućnosti vlasnika.. Postoji nada da će bar neki njegovi delovi nastaviti da žive, jer je vlasnik dao saglasnost za transplantaciju. Zato vas molim da svoje zahteve za prednjim i bočnim plastikama, farom i stop svetlom, vetrobranom i kontakt bravom kao i drugim upotrebljivim delovima uputite vlasniku na pp Do nekog sledećeg susreta, vaš MAXI kolega Sasha 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Maj 26, 2015 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Drugar, hteo sam ovaj post da pocnem sa "hahhaha " ... Ne zato sto mi je drago ili smesno, nego sto si ovo na veoma lep i duhovit nacin saopstio. Zivot ide dalje, bice jos konjica na dva tocka! Nek si ti nama ziv i zdrav, pa polako u potragu za drugim skutercetom. R.I.P. kymco! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Maj 26, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan E bas bezveze.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4983 Napisano Maj 26, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6025 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Xciting je heroj u svakom smislu kao i njegovi Vlasnici Sale jesi li razmišljao o drugom agregatu? Znaš i sam da pasuje od Peopla 250 i Grand Dinka 250... Izvini, verujem da ti nije nidočega sad u vezi motora ali ovog junaka ne treba tek tako otpisati... Gre'ota da ide u froncle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...