Laki_90 620 Napisano Mart 28, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan no comment.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Mart 28, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11623 Napisano Mart 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4378 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Čin: Zlatna Papuča Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Mart 28, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan HAhahahahhah.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Mart 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Čekajte ljudi, pa možda mu je riba recimo Ana Ivanović pa ga boli uvo za 3000, 4000 pa i 5000e a pritom brije Ivanovićku... :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Mart 29, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jos su mladi shvatice (nije sve u parama) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Mart 29, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi meni cela porodica plovi iz Crne gore jeb.. ti pare kad mu dete raste bez njega, kad nemoze da nadje curu jer nema vremena jer je kuci samo dva/tri mesecaq pa opet na brod. Druga stvar moja firma ako Bog da pocece da radi uskoro pa ce biti para samo da smo zdravo. Moja braca sad ce po 30 god imaju para koliko hoces, promenili zena ne zna se al gde je ona koja ce decu da rodi...koja je poenta zivota onda Neka sam zlatna papuca al osecaj kad dodjem kuci i sacekame moja cura nasmejana nema cenu a ako bog da i sutra klinci da potrce prema meni Samo zdravlje svega ce biti 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Mart 29, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Tako da nisu pare najbitnije jesu potrebne al za mene kao nekog ko ima svoj stan itd i moja plata je dovoljna da zivim bas ok... Opet Hvala Bogu i mojim roditeljima iskreno. Jos ako bude sve ok sa firmicom bice sjajno inajverovatnije ce i braca da se ukljuce pa da bude porodicna i da ostanu ovde to je zelja njihova i moja iskreno, pa nedostaju mi Zamisli da jos i plovim, znate koja je verovatnoca da budemo zajedno u isto vreme kuci 1 prema 100. Brat svog kuma koji plovi nije video vec ped godina jer se ne poklapaju.... Zamisli da ih nevidim toliko a nenenene, nema tih para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti je ko "Njegoseva" Stvarno tako mislim...Mislim da moramo da shvatimo da pare nisu smisao zivota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano Mart 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Не паре нису смисао живота ал` без њих наши љубимци би ишли на ваздух и ми би живели од љубави . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Mart 29, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan zdrav covek uvek zaradi tako da samo Boga za zdravlje molm sve ostalo prodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Mart 29, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Čin: Zlatna Papuča http://img690.imageshack.us/img690/5709/papak.jpg Alo sinak jesi na ovo mislio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 29, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan ИДЕМОООООООООООООООО... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Mart 29, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi....neko je trazio SW 400.....vidim jedan na polovni automobili, u "extra" stanju za 2950, 08 god....lepo izgleda....presao 10-ak k km....ne bi da reklamiram... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Mart 30, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Nisam uspeo prosli vikend sa Maxi druzinom na sajam,zato odo danas.Koliko se placa parking za auto?Jel zna neko . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5168 Napisano Mart 30, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6051 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 100 dindži po satu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Mart 30, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi....neko je trazio SW 400.....vidim jedan na polovni automobili, u "extra" stanju za 2950, 08 god....lepo izgleda....presao 10-ak k km....ne bi da reklamiram... Ja trazim.. Prodat je pre 10-tak dana.. Nije stigao da skine oglas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Mart 30, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Hvala gospodine predsedavajuci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Mart 30, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Jbg....ako nesto vidim javicu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Mart 30, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hoce neko na kafu negde na NBG? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Mart 30, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na kafi na krstu, nemam corbe do nbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 30, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Па кад возиш Силкана !!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Mart 30, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam te dugo cekao Bigi , brate kraj meseca je.... ne pitaj me nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 30, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ништа ми не причај ја ни у АА немам да напуним!!! Шта мислиш онда како је гадно!!!??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Mart 30, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Gd na krstu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...