losmi 231 Napisano Mart 23, 2012 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan U Louis sam ga pazario: http://www.louis.de/_301a1144d33f2b4670233c696cf348338d/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=&wgr=0&origin=bikedb&typ_id=XCIT-300&list_total=9&anzeige=0&artnr_gr=10008895 nisi valjda dao 100e za ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Mart 23, 2012 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Nisam 100, već 80 !! Promenio Mart 23, 2012 član alexanto citiran prvi post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dieselman 45 Napisano Mart 23, 2012 BJB Maxi scooter club, 134 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan ...meni je Ivan napravio za Atlantik nastavak za 1500 rsd i poslao AKSom...namontirao za 5 minuta i voila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Mart 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan stiglo sediste masina spremna za voznju odlicno uradjeno za malo novca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Mart 23, 2012 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan ...meni je Ivan napravio za Atlantik nastavak za 1500 rsd i poslao AKSom...namontirao za 5 minuta i voila... upravo htedoh pomenuti njega,za tih 80 si mogao 2 velika vizira da napravis kod njega,jbg.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Mart 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan ...meni je Ivan napravio za Atlantik nastavak za 1500 rsd i poslao AKSom...namontirao za 5 minuta i voila... Daj neku sliku ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja-1 88 Napisano Mart 25, 2012 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan evo i neka slika iz Makedonije... juce po prelepom vremenu, na putu za branu Kozjak - 30-ak km od Skoplja...put kao da je projektovan za voznju motorom (skuterom), nema saobracaja, asfalt relativno nov bez ijedne rupice na njemu i dosta lepih krivina + nekoliko pravaca na kojima moze da se razvije max. brzina cak i sa jacim motorima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja-1 88 Napisano Mart 25, 2012 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se zbog ,,velikih" slika... pa evo ih u nesto manjem formatu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishav 1 Napisano Mart 26, 2012 U prolazu, 20 postova Lokacija: pančevo Motocikl: BEVERLY TOURER 250i.e Prijavi odgovor kao problematičan stvarno lep! ...i kolika mu je maximalna brzina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja-1 88 Napisano Mart 26, 2012 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja tip sto juri maximalne brzine i preko 120 ga ne teram...nema potrebe jel tako... (a ruku na srce mozda bi mogao da razvije tu do 130-140 al plafon)...pa dosta je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Mart 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan evo svezih slicica moje x9... subota, cestobrodica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Mart 26, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Danas montiran MRA X-screen, u vožnji je efekat veći od očekivanog ! Na scoteru od 4.000 ustedeti na viziru 60 je bogohuljenje... Inace moj buduci scooter, Xciting 250i 2009+ ili Downtown 300i... Downtown pre i to samo zbog mesta za dve kacige ispod sedista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Mart 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako, a uz to ja sam od Bgd i Ivana - viziri 250 km, tako da "do Soluna 100 somuna..." Uz to nije mi se menjao originalni vizir, izuzetno mi se dopada, a ovaj dodatak završava maksimalno posao za šta je namenjen! A da MRA X-screen košta - košta ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishav 1 Napisano Mart 26, 2012 U prolazu, 20 postova Lokacija: pančevo Motocikl: BEVERLY TOURER 250i.e Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja tip sto juri maximalne brzine i preko 120 ga ne teram...nema potrebe jel tako... (a ruku na srce mozda bi mogao da razvije tu do 130-140 al plafon)...pa dosta je slažem se nisam ni ja divljak,ali volim da mu opipam granice...pa probam max kad imam uslove za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishav 1 Napisano Mart 27, 2012 U prolazu, 20 postova Lokacija: pančevo Motocikl: BEVERLY TOURER 250i.e Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ako nekog interesuje naleteo sam na jako povoljan Beverly 2009g. evo linka: http://www.polovniautomobili.com/oglas1981443/piaggio_beverly/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Mart 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I koja ti je max brzina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishav 1 Napisano Mart 27, 2012 U prolazu, 20 postova Lokacija: pančevo Motocikl: BEVERLY TOURER 250i.e Prijavi odgovor kao problematičan Javiću kad saznam.zzzzima još uvek! Nisam verovao da može preko 130km/h,ali toliko postigao vrlo lako,a može i brže siguran sam... naravno pod uslovom da ne laže km sat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Mart 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo dve slicice od juce Zalazak sunca Inace, ovaj moj ide do 147-8 km/h po satu (koji sigurno laze). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishav 1 Napisano Mart 27, 2012 U prolazu, 20 postova Lokacija: pančevo Motocikl: BEVERLY TOURER 250i.e Prijavi odgovor kao problematičan Baš ću da uporedim sa navigacijom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja-1 88 Napisano Mart 27, 2012 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Momci, mislim da je najvaznije da vam se pluca pune zadovoljstvom dok vozite...a koliko je to km/h...? ... pa osecaj brzine je i tako relativna i rekao bih individualna stvar, kao sto je i recimo pitanje ukusa vrlo individualno pitanje...neko voli slatko, neko slano, drugi opet ljuto i td. Slicno je i sa brzinom - ne uziva svako u adrenalinskom soku koji u stvari i ne zavisi od toga koliko km/h pokazuje kazaljka na satu... neki od vas ce se mozda setiti automobilskih brzina od pre recimo 35-sest godina kada 120-140 km/h bila ,,ludacka" brzina koju su praktikovali jedino ,,popaljeni manijaci" sa abartovanim ficama i stojadinima sa dvogrlim karburatorima. Znaci neko je tada dozivljavao ,,orgazam" i na recimo 100km/h ??? Bilo kako bilo, meni kilometar sat sluzi da se gore-dole drzim do brzinskih ogranicenja na putu kako ne bih cascavao drzavu parama koje nemam a moje licno ogranicenje mi je poznato i bez tog sata - jednostavno dizem brzinu do tacke koja je jedan fini kompromis izmedju adrenalina i licnog osecaja bezbednosti i potpune kontrole nad motorom...e to je moja maximalna bzina a koliko je to km/h stvarno ne znam i nije ni vazno. Malo pobegosmo od teme pa se izvinjavam i prihvatam sve kritike .... dajte fotke 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Mart 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan @Pedja-1 imas plusic od mene.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Mart 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Uživati se može u MAXI vožnji na našim putevima pri brzini 80 - 100 km/h. Takva je i koncepcija, a i namena naših maxi scooter ljubimca! Sve preko toga prelazi u jurku ! Drugo je pitanje snage i krajnje brzine skutera, i siguran sam da je svako od nas probao krajnju brzinu ! Eto da znamo koliko možemo sa njim! A ko voli da se jurca, neka uzme neki R motor !! Sa MAXI mašinom je malo "zalutao" u ove vode !! Savetujem i apelujem na umerenije brzine, jer smo i sami svedoci koliko nas bikera godišnje večno napusti ! Ovo pišem sa dosta iskustva, jer sam neprekidno na 2 točka od 1977.g! MAXI pozz ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Mart 27, 2012 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa vama sto se tice brzine, nisu skuteri za jurcanje vec za laganu voznju i uzivanje......... evo jedne fotke da opravdamo temu.......... upload images 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishav 1 Napisano Mart 27, 2012 U prolazu, 20 postova Lokacija: pančevo Motocikl: BEVERLY TOURER 250i.e Prijavi odgovor kao problematičan eto sad ću ispasti manijak koji jurca okolo na skuteru... a samo sam pitao kolika je čoveku maximalna brzina(pošto je komentarisao put kojim se mogu razviti maximalne brzine...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja-1 88 Napisano Mart 27, 2012 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Mishav, molim te ne osecaj se ,,prozvanim" zato sto to stvarno nisi ...bar ne od mene. Jednostavno, nekako mi se nadovezala ta misao na osnovu dva ili tri posta u kojima se samo pominjala nekakva maximalna brzina, koju, slazem se niko ukljucujuci i tebe, nije zagovarao na ovoj temi, tako da molim sve vas da ovaj moj komentar sto se brzine tice shvatite iskljucivo kao moje izdvojeno misljenje, neisprovocirano ama bas nicijim komentarom. A evo i jos fotkica...koliko da ostanemo na temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...