ARES 1238 Napisano Octobar 16, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Probiker kaciga i pojas na prodaju. Kaciga je za devojku narucena iz louisa i promasili smo velicinu. Ovo su decije velicine. na njoj pise L ali je ustvari izmedju S i XS. cena je 50 eura, toliko sam je ja platio na snizenju. Kaciga je ok uradjena a velika prednost je sto je uradjena od fiberglasa a ne od plastike i teska je 1100gr sto zenama i deci i te kako odgovara. ja sam je zbog toga i narucio za devojku. Cena pojasa je 10eura. velicina pise S ali ja pre mislim da je xs.treba probati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1238 Napisano Octobar 19, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pasa24 4 Napisano Octobar 19, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Gde Rasirim Sator Motocikl: DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan druze daj broj telefona Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1238 Napisano Octobar 19, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan 064 1243 967 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1238 Napisano Octobar 20, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan duzina pojasa je 80cm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1238 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Lepa kaciga za devocice,a njima je u celoj toj prici uvek to najbitnije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Februar 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan druze al se jos nudi kaciga??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DoXy_RO 3 Napisano Februar 17, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Suzuki SV650, Suzuki gsxr k7 Prijavi odgovor kao problematičan I mene isto zanima kaciga jel jos na prodaju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...