SHONED 022 7 Napisano Octobar 16, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
POP 6 Napisano Octobar 16, 2010 U prolazu, 44 postova Lokacija: BGD,Bezanijska kosa Prijavi odgovor kao problematičan Umetniče, nastavi sa slikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel Šimon 3 Napisano Octobar 16, 2010 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Sprint Prince 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ocemo jos slikaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Octobar 16, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Gagi, taman smo se zagrejali... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Octobar 17, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Bash mi je drago da imash posla nema lepshe stvario neko kad radish shta volish i pri tome josh dobijash kesh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konzul 20 Napisano Octobar 18, 2010 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Grocka Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari, sad cete malo da sacekate za slike. Ono sto sam okacio to je i bilo zadnje sto sam uradio. sada ide planiranje i sakrivanje instalacije i tu nema sta da se vidi ali cim napravim nesto novo okacicu. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan zadnji amortizer je uzet od cega? deluje mi kraci nego ostali koje sam sretao,koja mu je duzina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hadzipenda 0 Napisano Octobar 26, 2010 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pratim doduse uzivo (malo se hvalim)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Octobar 28, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Poz, Konzule. Jesi li napravio ugovor ? Ili imaš neki dogovor ? Znaš o tome smo pričali u NS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konzul 20 Napisano Octobar 28, 2010 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Grocka Prijavi odgovor kao problematičan Poz, Konzule. Jesi li napravio ugovor ? Ili imaš neki dogovor ? Znaš o tome smo pričali u NS. Joj, podseti me molim te. Od tada se izdesavalo jos mnogo stvari pa nemogu bas da se setim o cemu smo konkretno pricali. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hadzipenda 0 Napisano Novembar 4, 2010 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Majstore, daj nove slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KEZA 33 Napisano Novembar 4, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: SUZUKI RM 250, CAGIVA 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam odusevljen daj jos fotki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Novembar 18, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, prava majstorija i to bez vrhunskog alata. Kada bi OCC videli ovaj rad mislim da bi bili zaprepasceni nacinom rada, idejom i kvalitetom. Samo napred pratimo svaki korak. P.S. Slikaj nam detalje kako je sta reseno. poozzzzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammerlo 42 Napisano Novembar 22, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na kreativnosti i zanatu, sto bi rekli, vidi se da imas talenta za ove stvari, samo nastavi, pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konzul 20 Napisano Decembar 30, 2010 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Grocka Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, nisam se pojavljivao neko vreme pa mislim da je red da bacim opet malo fotki. Ovo su najsvezije, uskoro zavrsavam sa grubim radovima i pocinjem pripremu za farbanje. Sve ovo se malo oduzilo zato sto uporedo radim jos jedan motor Triumph 750 iz 76 godine. Bice slika i od njega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 30, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan sta reci,osim ovo zadire u umetnost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleon 1 Napisano Januar 3, 2011 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta da kazem super je ti zivis svoj san,moja radionica nikako da osvane, alat je gotovo sav spreman ali garaza ce valda ove godine.Moje postovanje za sav tvoj rad i trud i nastavi samo.Zelim ti sve najbolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konzul 20 Napisano Januar 3, 2011 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Grocka Prijavi odgovor kao problematičan Sta da kazem super je ti zivis svoj san,moja radionica nikako da osvane, alat je gotovo sav spreman ali garaza ce valda ove godine.Moje postovanje za sav tvoj rad i trud i nastavi samo.Zelim ti sve najbolje Hvala druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konzul 20 Napisano Januar 14, 2011 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Grocka Prijavi odgovor kao problematičan Evo zadnja proba pre rasturanja za farbanje Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Januar 14, 2011 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konzul 20 Napisano Januar 20, 2011 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Grocka Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedan flmic 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 20, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan respect!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gazda JANKO 3 Napisano Januar 24, 2011 U prolazu, 32 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki M 800 Z - Intruder "custom" Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje ,da li to radis iz hobija,razonode ili ti je to posao kojim se bavis,jer ako od toga ima vajde,a taj posao sigurno volis ,to je to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Februar 10, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan lepota za oci lek za dusu muzika za usi bravo!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konzul 20 Napisano Februar 18, 2011 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Grocka Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi evo malo slika sklapanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...