karbi 224 Napisano Novembar 8, 2010 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan klip je uzas. osigurac je ucinio svoje. zanima me kako su suknjice polomljne???!! Malo smo se namucili sa skidanjem lezajeva sa leve strane radilice, jer nismo znali da li je bezkonacni navoj koji maze te lezajeve uliven u deklu ili se i on vadi. na kraju je sve bilo zavrseno.lageri su fabricki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Novembar 9, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan na levoj strani dekle sam uocio pukotinu koja je lose sanirana. nalazi se na mestu gde naleze osovina po kojoj klizi viljuska menjaca Obratite paznju da to zavarite kako treba. Ako osovina bude samo malo koso stajala menjac ce se zaglavljivati, vile nece mozi da klizu po osovini. Drzac je najverovatnije pukao zato sto su blokove sastavljali na silu, a osovina nije usla na svoje mesto, u onu rupicu u desnom bloku. Malo smo se namucili sa skidanjem lezajeva sa leve strane radilice, jer nismo znali da li je bezkonacni navoj koji maze te lezajeve uliven u deklu ili se i on vadi. Kada budete sastavljali motor dobro pogledajte da se poklope kanal za ulje na onom alu prstenu koji se nalazi izmedju dva lezaja i kanal u bloku . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Novembar 9, 2010 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan nebrini Petre. drug mi je vec pokazao kako to funkcionie i kako treba da stoji prsten. hvala u svakom slucaju, jer se prvi put srecem sa ovakvim motorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Novembar 9, 2010 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan evo mog pokusaja poliranja aluminijuma. cisto preobe radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Novembar 16, 2010 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan delove osetljive na koroziju sam umotao u celofan i premazao mascu. sacekace neko bolje vreme. Hilznu cu morati da nosim na obradu ali pre toga moram da proverim kolika su ostecenja, da bih znao koji klip da kupim. osgurac sa klipa je napravio haos na njoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Novembar 16, 2010 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan sto se tice cena delova stvari stoje ovako: Klip 24-37e lezajevi 4.5-11e federi selektora brzine 1.5e felne 26e/kom pogonski zupcanik 6-11e zadnji zupcanik 34e Auspuh je tesko naci. kosta 60e. rozetna fara nema u prodaji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 21, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan sto se tice cena delova stvari stoje ovako: Klip 24-37e lezajevi 4.5-11e federi selektora brzine 1.5e felne 26e/kom pogonski zupcanik 6-11e zadnji zupcanik 34e Auspuh je tesko naci. kosta 60e. rozetna fara nema u prodaji Original delovi??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 21, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan osgurac sa klipa je napravio haos na njoj Ista stvar desila se kod mene, obrada bila 1mm (sa 69,5 na 70,5) zato od sad uvek nove osigurace kad skidam klip... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Novembar 21, 2010 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan sumnjam da su original. verovatno su madjarski.Na primer; obruc felne koji se pase od Izh-a kosta 2700, a original ceski 5000. mada mislim da za 37e klip treba da bude original, mozda gresim ali to je prilicno visoka cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 21, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan sumnjam da su original. verovatno su madjarski.Na primer; obruc felne koji se pase od Izh-a kosta 2700, a original ceski 5000. mada mislim da za 37e klip treba da bude original, mozda gresim ali to je prilicno visoka cena Klip za MZ-a 10e+postarina. Za 37e ocekivao bi originalan klip ipak je to visoka cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Novembar 22, 2010 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan vidi raspitaj se da li ima klip za jawu kod tvog dobavljaca i koja je cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Novembar 22, 2010 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan mala ispravka, obruci pasu od Zid Voshoda a ne od Izha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 22, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan sto se tice cena delova stvari stoje ovako: Klip 24-37e lezajevi 4.5-11e federi selektora brzine 1.5e felne 26e/kom pogonski zupcanik 6-11e zadnji zupcanik 34e Auspuh je tesko naci. kosta 60e. rozetna fara nema u prodaji madjarski klip jeste 25e, a original ako nadjes,,,bice bar pa duplo skuplji,,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Novembar 22, 2010 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan kazem ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 22, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne prave madjari lose stvari... ;) nego u katalogu pise cena a ne pise odakle je roba. Imas to u Gaborovom katalogu, ima delova za jawu, ali jbg nemam katalog neka se javi neko da ti skenira i posalje deo kataloga vezan za jawine delove... :aha: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Novembar 22, 2010 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan gledao sam taj katalog. ima ga u jednoj prodavnici u Sokobanji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 22, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan gledao sam taj katalog. ima ga u jednoj prodavnici u Sokobanji inace delovi iz kataloga dolaze ti na kucnu adresu(firma je iz subotice) i koliko pise u katalogu toliko placas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Novembar 22, 2010 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan otici cu sutra opet da vidim sa li je to to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lex 17 Napisano Decembar 14, 2010 U prolazu, 93 postova Lokacija: valjevo Motocikl: nsu 175 Pretis Prijavi odgovor kao problematičan jedna zimska varianta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jawa 250.559 0 Napisano Decembar 29, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Kursumlija Motocikl: Jawa 250/559 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje verzije Jawe 250/559, pre tri god sam stao sa radovima zbog fakulteta, ali cu uskoro da nastavim. Uskoro vise fotografija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Decembar 30, 2010 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan bilo bi lepo da vidimo jos slika.jedva cekam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan posto sam veliki zaljubljenik u mehaniku, prilicno se dobro snalazim oko nje. Muka ce biti naci hromirane delove u dobrom stanju. sigurno cu imati problema i oko instalacije. to cu prepustiti elektricarima. voleo bih da dodjem do kopije tih knjiga ako su na srpskom. Danas treba da mi stigne ganc nov obruc od ruskog voshoda. pokusacu da ga upakujm na javinu glavcinu. kada bih to uspeo zavrsio bih veliki posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan lepše je da ga popravljaš sam nego... za to služe ti stari motori, to je najbolja zanimacija, meni bolja nego vožnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan lepše je da ga popravljaš sam nego... za to služe ti stari motori, to je najbolja zanimacija, meni bolja nego vožnja tu si u pravu. elektrika mi bas ne ide od ruke,ali mogu pokusati uz pomoc seme iz prirucnika. veceras sam pokusao da upasujem obruc od voshoda na jawinu glavcinu.sve zice su na svom mestu ali nisu zategnute. to vec neznam. ako su sve zice stale da li to znaci da ce tako biti i kada se zategnu? pitam, jer nebih da ga nosim kod majstora na zatezanje. zeleo bih da ispoliram glavcine i niklujem zice pre konacnog montiranja bandas.bmp bandas 1.bmp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan ...i jos slika. jedva sam uspeo da ga odmastim. bandas 2.bmp bandas3.bmp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...