Bobanfox 5602 Napisano Octobar 8, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan mal čas sam pogledao kolega sa foruma postavio slike u Temi "U Temišvar na kafu", pa dok sam gledao njegove slike padne mi na pamet da postavim i moje, ima dosta sličnosti U subotu posle posle u 13 h krećemo put Vršca pa prema granici, prvo stajanje gde i svi, OMW pumpa dolivanje goriva toliko da s edovučemo do prve benzinske pumpe u Rumuniju jer je kod njih malo jefinije gorivo, a navodno i kvalitetnije što će se kasnije i potvrditi. Konji osedlani i spremni za put Albert, gaster iz Salzburga naš čovek sa Austrijskim državljanstvom, propisno upakovan, 100% uvek ispravan sa njegovim KTM 990 Super Duke spreman za polazak a tu si i žene, verne pratilje, koje u 98% slučajeva sa nama idu u vožnju moj buraz proverava dukumenta pre ulaza u Rumuniju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Octobar 8, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan na granici je bilo zabavno, ali to nisam mogao da slikam, naime zbog muzike koju sam slušao i polupraznog akumulatora ja sam na samoj granici prilikom čekanja da mi se pasoši pečatiraju ostao bez struje, i nisam mogao sa startujem motor, onda je klenulo guranje u međuzoni. Prvo je gurao buraz i Siniša, novopečeni bajker kom je to bila i prva vožnja na motoru. Kada su se propisno oznojili a bez rezultata, onda su i žene pritekle u pomoć u guranju strvine od motora, a to je sve bilo jako zabavno za gledanje od strane svih prisutnih ljudi koji su čekali na granici. Probao sam od 2. pa sve do 4. brzine ali tele od Varadera je non-stop blokiralo zadnji točak i nakako nije mogao da okrene bar jedan krug (jaka kompresija ) inače bi upalio iz prve. Sreća, neki rumun je imao kablove za paljenje i tu sam rešio problem. Nakon polučasovne vožnje kroz Rumuniju, a kao dokaz da su bajkeri dobrog srca, buraz i žena našli napuštenu mačku pored puta koja je umirala od gladi i voze je u prvo naseljeno mesto da proba da nađe utičište i hranu. Maci se izgleda svidela vožnja, jedva su se otarasili mačke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Octobar 8, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti si ozenjen...?!? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Octobar 8, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan da bre, što pitaš ? ;D malo čas, mi ispade koleno iz ležišta, moja boljka koju vučem već godinama (neko kaže da je to rezultat moje dugogodišnej vožnje na motoru) i za koju nemam rešenja. Uspevam da ga vratim pomeranjem u raznim pravcima ali sada zbog toga a i zbog posla u radnji ne mogu da nastavim sa kačenjem slika, tako da ću to kasnije da uradim. Ima još interesantnih stvari, buraz mi je na pola puta do Temišvara ostao bez goriva pa sam mu ja doneo flašu od 2l sa gorivom koja mu nije bila dovoljna za narednih 15 kolometara jer je i to potrošio i opet ostao bez goriva, ali o tome kad sredim koleno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Octobar 8, 2010 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Nestprljivo cekam nastavak avanture kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Octobar 8, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan popravio sam koleno, ala boliii u PM ...i tako mi šibamo prema Temišvaru kad vidim ja nema mi burazera u retrovizoru, stanem ja pored puta, isučem moj mobilan i vidim propušten poziv. Pogledam moj braca, zovem ga, kad on objašnjava da je ostao bez benzina. Ništa palim ja dalje da stignem moje kolege i naiđem na prvu benzinsku pumpu od naše granice. Tamo moji već parkirani sede i piju piće u kafić pored pumpe. Ja tražim praznu flašu od rumuna koji radi na pumpi, ali me on baš ne razume šta hoću, i uz kraću gestikulaciju rukama i nogama on shvata šta mi treba. Sipam ja benzin u flašu od Fante i teraj nazad da odnesem gorivo. Dođem ja do njega i on sipa i baci flašu pored puta (pogrešan momenat jer će kasnije da se vidi da mi ta flaša ponovo treba) Krenemo mi dalje ali sad cepamo da drugari ne čekaju jer već kasnimo. Tu gde su ostali bez goriva su pokupili oni jadnu macu pa stajemo u prvo selo da je pustimo i nadi da će naći novog gazdu. Cepamo dalje buraz pun gas ja za njim, odjednom nakon nekih 15-takkilometara vidim ja da buraz ima problema sa motorom i da maše da stanem Dođem do njega, kad ono pokušava da startuje motor i vergla u prazno. Otvori čep od rezervoara a tank prazan, nema ništa. Pojeo mu motor 2L benzina za to malo kilometara !?! Ali on i dalje bez nervoze, i kaže idi donesi još i smeje se...Rekoh FUCK YOU ali šta ću, buraz je samo jedan i krenem ponovo do pumpe. Opet ista priča kao prvi opet mi treba prazna flaša i ja ponovo kod rumuna, tražim mu a on me gleda misli da ga zajebavam Rumun počne da duva i prevrće očima i kao ode da traži flašu, ali me ne yebe 5% već služi druge mušterije. Ja počnem da se vrtim i ulazim ukafić, pričam na srpski, konobarica me gleda belo i na kraju me razume ali ne može da mi pomogne, izlazim napolje počinjem da kopam po nekom kontejneru i kad je to video pumpadžija valjda se iznerviaro i ode i donosi mi praznu flašu od vode. Odem da sipam gorivo nabijem pištolj u flašu i usled nedostatka vazduha gorivo mi jurne napolje i sav se ispolivam sa benzinom. Ti počnem lagano da pizdim ali se uzdržavam. Dođe rumun i brblja nešto na rumunskom, i objašnjava mi gde sam pogrešio,mislim se u sebi, ne kenjaj sad znam i ja gde sam pogrešio. Pošto nisam imao njihove leje, ja mu dajme evre. On prevrće očima i kaže daj leje, reko nemam, nemoj da menerviraš uzimaj evre ili neću ni da platim. On mi izčupa evre iz ruke o ide do kućice. Sve to gledaju moji pajtaši i kao u bisokopu se smeju. Vraća meni rumun kusur ali u lejima. U to dođe moja žena i pogleda i kaže da me je rumun dobro zeznuo na kursu. Ja reklamiram a rumun kaže, kad mu donesem njohve leje, on će da mi vrati moje evre. Ništa , ja tu odustanem od rapsrave i odem da nosim benzin burazeru da ne čeka. Da skratim priču, snajka je imala nešto leja pa sam rumunu da u zamenu za evre, uglavnom, nekako stignemo do Temišvara ali smo kasnili dobrih sat ipo vremena od planiranog.Ne treba da napomenem da smo buraza zezali svo vreme zbog nestanka goriva a zezanje i dan-danas traje evo još par slika ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5064 Napisano Octobar 8, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6034 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo...Daj još fotki, mislio sam da obilazak Temišvara ostavim za proleće ali mi se čini da će da "padne" ipak ovu jesen. A, Bogami se i napatiste sa gorivom... A kao: Varadero trošiiii....a ti na kraju dođe kao cisterna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Octobar 8, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan ili ima mulja u rezervoaru ili mu se poremetila cevčica za rezervu, kaže da je izgubio rezervu ali opet, 2L za samo 15 km, nešto mi tu sumnjivo... posle "dugog" puta, malo osveženja u McDonald`s žene se bacile u kupovinu džidža-bidža sledeći put sam sebi obećao, moram da probam rumunski Doner-kebap u sred Temišvara, srpski restoran "Karađorđe" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Octobar 8, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Octobar 8, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan promoteke na prvi pogled nisam mogao da provalim koji je ovo motor, Afrika Twin ili Transalp ipak Transalp a tu je i tata, K1200R ...za malo pa u banderu ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Octobar 8, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Octobar 8, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan pred kraj dan kad su nas već zabolele noge od šetanja i pešačenja, rešili smo da za kraj odemo do tržnog centra na kolače. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Octobar 8, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Lep miris pečenog badema, kikirikija i pistaćija, obmotan u karamel prelivu nas je privukao do šarmantne rumunke koja je na izlazu iz tržnog centra to prodavala.Treba probati, mnogo ukusno Vreme je bilo da se polako spremamo za povratak kući, pa smo na izlazu iz Temišvara stali na benz. pumpu da obučemo još jedan sloj odeće i da naravno buraz supa gorivo, ovog puta, do čepa ;D ENDE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Octobar 8, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Ehhh prelepa voznjica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8652 Napisano Octobar 11, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan tek iz ovih tema sam video da je Temisvar veoma blizu i da bi mogla da bude jedna lepa voznja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Octobar 11, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan EU na samo 100 km. Ljudi u saobraćaju kulturni, čim izbaciš žmigavac, odmah koče i puštaju, nema sviranja u saobraćaju, ne moraš da startuješ na semaforu kad se upali žuto kao u BGD-u i dobiješ sirenu nervoznog vozača ako zakasniš da kreneš 1 sekundu. Neka lagana i opuštena atmosfera se oseća tamo. Sve prodavnice sa zapada imaš tamou. Ne bi me čudilo da Loius otvori prodajno mesto u Temišvaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Octobar 12, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan A imaju i 20ak miliona stanovnika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Octobar 12, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan A imaju i 20ak miliona stanovnika... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Decembar 29, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan sloper molim te daj link ove deda mrazice nemogu da prestanem da gledam u nju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Decembar 29, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Koliko li je rucak u njihovom "Karadjordju"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Decembar 30, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za slike. Extra su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Decembar 30, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad sam video da je DORNA počela da flašira mineralnu vodu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...