Gaja011 10 Napisano Octobar 5, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko al naravno dobar i koliko para ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Octobar 6, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je gojko sa foruma imao neki tdm 850 u delovima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan ima moj drugar tdm,crkao mu motor pa cu ga danas pitati da li prodaje amortizer!javim ti danas oko 5-6.pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Octobar 6, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je gojko sa foruma imao neki tdm 850 u delovima Komšija i ono što nemam - mogu da nabavim Gajo imam amortizer. Još je na motoru. Imas PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...