pronto 6592 Napisano Maj 7, 2014 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nema meraca ulja!!!. Cep je regularno zavrnut, ali stapica nema. Najlepse molim nekoga od vlasnika da izmeri koliko stapic viri od navoja cepa recimo i na kojoj visini su minimum i maksimum. Potraga za time jel' ostao unutra ili ga je neko polomljenog zavrnuo, moze i kasnije. Strava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Maj 7, 2014 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da slikam od navoja,sutra cu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Maj 7, 2014 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan au jbt pa vrlo moguce da je dole u karteru, nisam siguran, ali mislim da na GS-u moze da se skine ceo taj donji deo, bez da se masina da vadi iz rama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Maj 7, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan mozhe al ako skinesh grane. neverovatno da je otpao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12532 Napisano Maj 7, 2014 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes magnetom procackati mada sumnjam da je unutra. Potrazi oglase, mozda nadjes polovan cep da ne beres brige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6592 Napisano Maj 8, 2014 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan @Djomla Najlepse hvala. Nista drugo nije potrebno, ovo je savrseno. Sipkice u motoru nema. Da je bilo, ona bi odavno bila samlevena. Sada tek vidim gledajuci fotografiju, da je neko pokusavao da je veze za cep tecnim metalnom, jer je ostalo neke mase na cepu. Sipamo ze'tin i teramo dalje. Dobar cep ce se pojaviti vec. Jos jednom hvala svima na interesovanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Maj 8, 2014 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislis da kupis merac temperature ulja ako ne nadjes drugi cep ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Maj 8, 2014 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislis da kupis merac temperature ulja ako ne nadjes drugi cep ... svakako da bi bilo korisno imati merac temperature ulja ali ipak bi primarna stvar trebala da bude NIVO ulja u masini, tako da najbolje imati oba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Maj 8, 2014 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar merac nema sipkicu za merenje ulja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Maj 8, 2014 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar merac nema sipkicu za merenje ulja? koliko sam video , nemaju svi, zato mi nije ni bilo skroz jasno kako funkcionise taj senzor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Maj 8, 2014 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na nesto ovako: http://www.ebay.de/itm/Direktmesser-fur-Oltemperatur-JMT-passend-fur-Suzuki-GS-500-/161145944100?pt=DE_Motorradteile&hash=item25850bf824 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Maj 13, 2014 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je nekom poznat ovaj motor? Nesto se razmisljam da pazarim... http://www.polovniau..._a2_kategorija/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ridjiww 15 Napisano Maj 13, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki GSF 600 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drug neznam sta da ti kazem ja sam kupio GS-a pre par nedelje i gledao sam ovaj oglas,mada mi on nije zapao za oko.Treba traziti od prodavca malo lepse i svetlije slike a znaj da dok ne odes i ne probas sve je macak u dzaku.Cujes,sednes,provozas i tek onda znas na cemu si. Pricam ti ovo iz licnog iskustva jer sam se nagledao motora tip-top na oglasu kad tamo jadac.Nadam se da sam bar malo pomogao.Srecno s kupovinom !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Maj 13, 2014 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno idem da vidim, nego nije lose kada se zna i istorijat ili vlasnik, Jagodina nije mnogo velika, pa mozda neko zna kakav je vlasnik, da li voli da se "kurci" i pali gume, ili je pican i voli sve da bude pod konac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Maj 13, 2014 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Da li je nekom poznat ovaj motor? Nesto se razmisljam da pazarim... http://www.polovniau..._a2_kategorija/ ovaj je definitivno imao pad sa desne strane, menjana dekla, nedostaje teg na volanu, i "skracena" rucica prednje kocnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Maj 13, 2014 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Do mojega! Eto ga odgovor na moje pitanje zasto li se farbao motor i ram. Ridjiww, da se nisi dvoumio oko jos nekog GS-a sem tvog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ridjiww 15 Napisano Maj 13, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki GSF 600 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuuu dvoumio se ja za mnogo modela ali finansije odlucuju . http://www.kupujemprodajem.com/Suzuki-GS-500-e-10793077-oglas.htm?filter_id=1018 imas i snimak pa vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Maj 14, 2014 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Da li je nekom poznat ovaj motor? Nesto se razmisljam da pazarim... http://www.polovniau..._a2_kategorija/ Prošetaš malo ovde po oglasniku i vidiš da ovaj Suzuki prodaje član BJB vladar92 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Maj 14, 2014 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Do mojega! Eto ga odgovor na moje pitanje zasto li se farbao motor i ram. Ridjiww, da se nisi dvoumio oko jos nekog GS-a sem tvog? Ako su tvoji kriterijumi za kupovinu nekog motora, narocito starijeg, da nije nikad lupan, onda tesko da ces isti i kupiti nekad... Ako je sve zdravo i pravo ne vidim onda u cemu je problem oko kupovine takvog motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Maj 14, 2014 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja odustao od njega, i najverovatnije idem da ga pogledam, ali saznanje da je lupan me ne ostavlja ravnodusnim. Posto ja nemam bas iskustva da utvrdim da li je zdrav i prav, moram da se uzdam u prijatelja i njegovo ostro oko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Maj 14, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan nema tu shta, ako vuche pustish volan i videchesh odmah.. ako ne vuche onda nije dobro udaren 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Maj 14, 2014 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pa da, ako je imao pad nemora da znaci da je savio ram ko bananu, to je verovatno bilo samo klizanje, ali bar mozes malo da obaras cenu zbog toga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Maj 14, 2014 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuuu dvoumio se ja za mnogo modela ali finansije odlucuju . http://www.kupujempr...?filter_id=1018 imas i snimak pa vidi Video sam i ovaj oglas, nije los na prvi pogled, jedino ovo 20kw, ali to su valjda isti motori, samo treba naci gde i kako je blokiran, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Maj 14, 2014 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa da, ako je imao pad nemora da znaci da je savio ram ko bananu, to je verovatno bilo samo klizanje, ali bar mozes malo da obaras cenu zbog toga Izgleda da nema nista od klizaca sudeci po kupindu: http://www.kupindo.c...E-A2-kategorija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Maj 14, 2014 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Video sam i ovaj oglas, nije los na prvi pogled, jedino ovo 20kw, ali to su valjda isti motori, samo treba naci gde i kako je blokiran, zar ne? Blokada je najmanji problem Do mojega! Eto ga odgovor na moje pitanje zasto li se farbao motor i ram. Uopste ne mora da znaci da je motor lupan ako je farban. Ja sam mog bivseg gs-a kompletno farbao i to samo jer mi se nije svidela kombinacija boja koju je imao, a i boja uopste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...