Lonely Rider 99 Napisano Septembar 30, 2010 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Honda Transalp 600V 1993. godište, bez ulaganja, registrovana do jula sledeće godine, u izvanrednom stanju, potpuno očuvana, prednost ima keš - 1990eur, ali je moguća i zamena uz moju ili vašu doplatu za motocikl, skuter ili automobil...tel. 063/1841-666 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lonely Rider 99 Napisano Septembar 30, 2010 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Prijavi odgovor kao problematičan ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lonely Rider 99 Napisano Septembar 30, 2010 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Prijavi odgovor kao problematičan ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca ljubovija 4 Napisano Octobar 2, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Kawasaki VN1500 classic, MZ etz 150, IZH Planeta 5... Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna je! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca ljubovija 4 Napisano Octobar 6, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Kawasaki VN1500 classic, MZ etz 150, IZH Planeta 5... Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo bre,ljudi,odlican motor, do skora bio Bursacev, pa je palo neko menjanje, i sad je opet u oglasima/ spreman i za narednu sezonu,bez ulaganja... 8) 8) 8) 8) 8) 8) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4280 Napisano Octobar 6, 2010 Ne silazi, 6619 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Koji Anake je na točkovima i veličina kofera? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lonely Rider 99 Napisano Octobar 7, 2010 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Prijavi odgovor kao problematičan Gume su Mishelin Anake, u odlicnom su stanju kao sto se vidi na slikama, za detalje stvarno ne znam, pogledacu danas pa ti javljam... a kofer je 42 l, cini mi se,mada nije nesto reprezentativan, naravno cena moze da se koriguje za jedan nov kofer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lonely Rider 99 Napisano Octobar 10, 2010 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Prijavi odgovor kao problematičan Korekcija cene na 1.990,00 eur. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4280 Napisano Octobar 10, 2010 Ne silazi, 6619 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Bitna je razlika jel Anekee ili Anakee II. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Octobar 10, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Posto je mnogo bitna razlika koji je anake, ovaj na motoru je SUPER III. Mnogi verovatno i nisu culi za taj model Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4280 Napisano Octobar 10, 2010 Ne silazi, 6619 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Neozbiljno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Octobar 10, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da si ti neozbiljan i da nisi pravi kupac za ovaj motor. Bez potrebe sitničariš. Ovaj motor je bio moj, ako te konkretno interesuje nesto u vezi njega možes mene da pitaš jer ja motor poznajem do zadnjeg šrafa. 064 / 281 - 4 - 371 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Octobar 11, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nisi ti cuo za djuntu i "sagu o libertiju" ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4280 Napisano Octobar 11, 2010 Ne silazi, 6619 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan @Bursac-Znam da je bio tvoj motor, video oglas od ranije. Sitničarenje ne postoji kad su u pitanju gume. Bitna je razlika između Anakee, koji se više ne proizvodi i Anakee 2, da ne navodim. Jedno obično i normalno pitanje. Jesam kupac al ne za toliku cenu mada motor zaista izgleda sjajno. nisi ti cuo za djuntu i "sagu o libertiju" ;D Neću praviti istu grešku 2 x. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca ljubovija 4 Napisano Octobar 11, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Kawasaki VN1500 classic, MZ etz 150, IZH Planeta 5... Prijavi odgovor kao problematičan Па ако ти је цена висока, Ви се лепо договорите, можда се неки договор и роди! Много бре, неке свађе и подбадања на форуму, смањите мало! Ајде, ајде, да се неки договор овде направи... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lonely Rider 99 Napisano Octobar 13, 2010 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Prijavi odgovor kao problematičan Mishelin Anake 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4280 Napisano Octobar 13, 2010 Ne silazi, 6619 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lonely Rider 99 Napisano Octobar 22, 2010 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...