vlajko 2670 Napisano Octobar 6, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan kao i axon..kemikalija za odmascivanje.. poprskas..ostavis 5 do 10 min i isperes vodom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Octobar 12, 2010 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan @Dr.POP ma pocelo nesto da se cuje i ja reko brze bolje uzimaj sta ima u blizini. Hvala ti u svakom slucaju na dobroj volji. Pisacu kako se ponasa pa cemo videti za dalje. Btw video sam slucajno na nekoj temi tvoj motor i bas mi se svideo iako ne volim copere. Aj ako otopli obavezno se cujemo pa mozemo da napravimo neki krug. Kakav ti je utisak o Repsolu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 12, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan bilo koji sprej kupljen bilo gde je bolji od nepodmazanog lanca... ;) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Octobar 12, 2010 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan bilo koji sprej kupljen bilo gde je bolji od nepodmazanog lanca... ;) U potpunosti se slažem prijatelju, bolje ikako podmazan nego nikako , ali me interesuje kakvo je njegovo iskustvo sa Repsolom, ja ga koristim ali sam laik pa sam hteo znati da li da ga menjam ili je ok!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Octobar 13, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan E druze ovih dana sam u ispitima + sam nesto prehladjen i nisam presao ni 50ak km, al cini mi se da je ok. Videcemo ako malo otopli,zasad sam zadovoljan. I meni je malo zbunujuce sto se ne vidi sprej jer nije u boji, al vidi se da je "mastan". Po prskanju je odstojao 2 dana jer nisam stigao da vozim,i nije nista prskalo na felnu. Al mislim da bi i sa manje cekanja bilo ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Decembar 4, 2010 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan samo da javim, Motip sprej za podmazivanje lanca ima da se pazari za 530 din u megamarketu "Uradi sam" na NBG. 400g ako me secanje sluzi. Nisam ga jos probao, ne znam kakav je, samo reko da javim jer je bash jeftino. nadam se da je kvalitet ok, ipak je to Motip. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 5, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki sprej ce da baca po felni ako ne sačekaš 15-20 minuta nakon prskanja da "uhvati" tj. da se stegne. Ja koristio Castrol i zadovoljan sam bogami motul nece,znaci cim naprskas dovoljno mu je 20 sec. da uvati i pici ,ali sve sam probo i normalno sacekam i ukalja mi felnu najstrasnije,e castrol nisam probo a verujem da je dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Decembar 8, 2010 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je nemoguce lanac ocistiti krpom. Sta god naprskao na tu krpu ona moze da dohvati samo spoljasnji deo lanca (koji i nije bitan za ciscenje) i samo malo one valjke koji su ionako uvek cisti i sijaju se. Cetkica za zube je zakon. Kad umocis cetkicu u ekoklin (ili sta vec koristite) ona skine svu prljavstinu i sa nejnedostupnijih mesta tj tamo gde se prljavstine najvise i skuplja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Januar 22, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan pravo ti kazem, meni najlakse sa cetkom. imam malu slatku cetku sto sam ukrao kevi. onako tvrdja je, taman za ovo. ulijem u posudicu malo petroleja, umocim da izvines cetku i dobro oribam lanac sa svih strana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano Februar 2, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih nekoga da mi prokomentarise ova dva spreja za podmazivanje lanca, prvi mi deluje kao da je vise za bicikle a za ovaj drugi kaze da je mast u spreju. Jel imao neko iskustva sa njima? http://www.yuhol.rs/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_new.tpl&product_id=40&category_id=40&option=com_virtuemart&Itemid=84&vmcchk=1&Itemid=84 http://www.yuhol.rs/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_new.tpl&product_id=39&category_id=40&option=com_virtuemart&Itemid=84 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 3, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je nemoguce lanac ocistiti krpom. Sta god naprskao na tu krpu ona moze da dohvati samo spoljasnji deo lanca (koji i nije bitan za ciscenje) i samo malo one valjke koji su ionako uvek cisti i sijaju se. Cetkica za zube je zakon. Kad umocis cetkicu u ekoklin (ili sta vec koristite) ona skine svu prljavstinu i sa nejnedostupnijih mesta tj tamo gde se prljavstine najvise i skuplja. Sve je reko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10625 Napisano Februar 3, 2011 Hronični Motociklopata, 7371 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan bilo koji sprej kupljen bilo gde je bolji od nepodmazanog lanca... ;) taj rad A sto se tice ciscenja, nebih preporucio WD40 jer on prejak, moze da osteti te gumene O-ringove u lancu, ja redovno podmazujem lanac svakih +-500km a svaki drugi put kad ga podmazujem ga operem naftom i cetkicom za zube, izduvam kompresorom i ko nov je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 29, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Malo da ozivim temu. Evo danas prvi put cistio lanac. Posto je jos fabricki A preso 17k po meni je u extra stanju. Uzeo sam petrolej i cetkicom za zube sve lepo utrljavao po 10ak cm mislim 5 min da sam cistio sve i isprao petrolejom. Na kraju odstajalo malo obrisao dosta krpom kompresorom izduvao visak i o5 krpom. Na kraju uzeo sam sprej za lanac do MOL-a ima na njihovim pumpama 600 dinara 400 ml kad se poprska tecan je ali se dosta zadrzi, posle nekih 5-10 min napravi dosta gustu i lepljivu skramu koja ne mrda . Sutra posle voznja javljam koliko baca E da na netu sam video da ovaj sprejo 0k0 850-900 dinara a ovde 600 tako da eto pogledajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Jun 3, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Taj MOL-ov sprej koristim skoro 2god i prezadovoljan sam, probao sam razne ali ovaj mi je do sada najbolji sto se tice odnosa cena/kvalitet. I ciscenje lanca ne zavisi samo od predjene kilometraze, vec i od stanja na putu, ovih dana sam vozio po kisi pa sam lanac zaprljao posle 100km, nahvata se prasina, pesak i ostale necistoce koje treba ocistiti, a nakon pravilnog ciscenja (slicno kao BikerBoy samo sa eko cleaner-om to uradim), uvek osusim lanac krpom, malo ga ostavim da se osusi i nanesem sprej nakon cega ne vozim odmah motor vec praktikujem predvece to odradim pa ostavim tako preko noci, mozda gresim ali onda se bolje "uhvati" kad malo odstoji, onako kad preko dana sve to odradim u zurbi i odem u voznju, desi se da mi lanac bude suvlji, da l' zbog centrifugalne sile koja deluje na lanac na kome se sprej "ne uhvati" ili zbog mog nenormalnog mozga, ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8197 Napisano Maj 16, 2016 Drug član, 1722 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko kupovao skoro sprej za podmazivanje lanca u Novom Sadu - treba da kupim ovih dana pa me zanima aktuelna ponuda (koji, gde, pošto...)? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3529 Napisano Jun 13, 2016 Zainteresovan, 432 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Imaš ovo na akciji https://www.svezakucu.rs/www/48117/repsol-moto-chain-400ml-mazivo-u-spreju-za-lanac-motorcikla-rp715w98 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Jun 13, 2016 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Motul c4 jeste skuplji ali vredi svaki dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4209 Napisano Jun 13, 2016 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/109099-đunta-prodaja-ulja-maziva-itd/?p=1863860 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5400 Napisano Jun 14, 2016 Drug član, 1598 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Taj MOL-ov sprej koristim skoro 2god i prezadovoljan sam, probao sam razne ali ovaj mi je do sada najbolji sto se tice odnosa cena/kvalitet. I ciscenje lanca ne zavisi samo od predjene kilometraze, vec i od stanja na putu, ovih dana sam vozio po kisi pa sam lanac zaprljao posle 100km, nahvata se prasina, pesak i ostale necistoce koje treba ocistiti, a nakon pravilnog ciscenja (slicno kao BikerBoy samo sa eko cleaner-om to uradim), uvek osusim lanac krpom, malo ga ostavim da se osusi i nanesem sprej nakon cega ne vozim odmah motor vec praktikujem predvece to odradim pa ostavim tako preko noci, mozda gresim ali onda se bolje "uhvati" kad malo odstoji, onako kad preko dana sve to odradim u zurbi i odem u voznju, desi se da mi lanac bude suvlji, da l' zbog centrifugalne sile koja deluje na lanac na kome se sprej "ne uhvati" ili zbog mog nenormalnog mozga, ne znam samo gresis u tom mazanju spreja za podmazivanje nocu .. kad operes lanac , osusi ga , e posle toga NAPRAVI KRUG po kraju da se lanac zagreje i onda nanesi to za podmazivanje ... sprej za podmazivanje se hvata za topao lanac ..ako ga uvece namazes na ladan lanac , ujutru ce isto da spadne kao da si ga i tada namazao, nista se nece desiti preko noci da ga zadrzi na lancu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jun 14, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko kupovao skoro sprej za podmazivanje lanca u Novom Sadu - treba da kupim ovih dana pa me zanima aktuelna ponuda (koji, gde, pošto...)? Hvala unapred Има неки лик на мишелуку ваља мотулове спрејеве за ланац. Наранџастог версиса вози 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano Avgust 11, 2018 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Loctite 8001,jel imao neko iskustva sa ovim ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razvaljivac 10 Napisano Avgust 11, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zlijebac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Ciscenje lanca samo petrolej, a podmazivanje moze sve ostalo. Od fabricke preporuke za SAE 90 ulje, preko sprejeva do svinjske masti. Samo neka je masno. P.S. Trenutno korisatim Motul gel sprej transparent. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...