NikolaCruss 10 Napisano Septembar 28, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Doslo je vreme da se ja i moj verni saputnik rastajemo :'( Yamaha XTZ Super Tenere, 1992. godiste. Kupio sam je u martu 2008. godine, na satu je imala 30.300 km, uvezena iz Svajcarske, ja sam time postao njen drugi vlasnik, dobio sam saobracajnu prvog vlasnika i carinsku deklaraciju. Sada je na satu 58.267 km, sto ce reci da sam ja presao za ove dve sezone sa njom 28.000 km. Kada sam je kupio, od dodatne opreme na sebi je imala: - Bocne kofere sa nosacima SAHARA - BIKE BOX DARR - Crash barove U ove dve godine ja sam dodao: 1. Poviseni vizir izradjen kod Ivana iz Marinkove bare 2. Grejaci rucica Saito 3. Topcase i nosac za isti 4. Pancirna creva Fren Tubo napred (imam I za pozadi, ali nije ugradjeno) 5. Biksenon HID svetla u oba fara (oba svetle kratko I oba svetle dugo svetlo) 6. Centralni stender 7. Sistem za podmazivanje lanca domace izrade, jako slican Scotoiler sistemu, sipano I korisceno scotoiler ulje Takodje je jos radjeno: Oko 40.000 km zamenjene lamele i opruge Oko 50.000 km zamenjene emulzione tube u karburatorima sto je regulisalo potrosnju Oko 53.000 km stavljene nove Metzeler Tourance EXP gume, stavljen novi DID zlatni lanac i oba lancanika Oko 54.000 km prednji diskovi Brembo + Brembo kocione plocice Stavljeni novi fudzasteri za suvozaca Pre 500 km uradjen servis i cisenje karburatora Registracija istice 17. 03. 2011. god Cena je 2.000 eur, zamena nije opcija jer mi je potrban iskljucivo novac, zato je i prodajem Kontakt: Nikola 060 4 66 8888 Ovo su slike iz februara 2008. Kada sam je kupovao: Ovo su slike danas: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1476 Napisano Septembar 29, 2010 Drug član, 1986 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim izlecene sve boljke ST. Tube, kocnice, svetlo. Srecno s prodajom. Bas me interesuje sta je sledeci motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 29, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je odličan motor i ko ga kupi napraviće dobar posao, sve na njemu je zamenjeno i sad je ostalo samo da se vozi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Septembar 29, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je odličan motor i ko ga kupi napraviće dobar posao, sve na njemu je zamenjeno i sad je ostalo samo da se vozi Potvrdjujem, preporuka za motor i od mene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 29, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je odličan motor i ko ga kupi napraviće dobar posao, sve na njemu je zamenjeno i sad je ostalo samo da se vozi pa vas dvojica tvrdite da su i one vase lomine dobre! vi ste anti reklama ;D ali ovaj primerak jeste dobar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 70 Napisano Septembar 30, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan posto alu kuferi ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Septembar 30, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan posto alu kuferi ? Sta znam, za sada ne bih da rasparcavam, jer verujem da je nekome ovako kompletiran motor najbolje resenje u jednoj ceni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Octobar 12, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena je 2.000 e, izmenicu i u prvom postu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Novembar 14, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posto mnogi zovu za zamene, da ponovim, bez ljutnje, samo me prodaja zanima, ne zamene, jer mi treba novac, sto je i jedini razlog prodaje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Novembar 22, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tenera prodata, moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...