Jump to content

Moto Zajednica

Transverzala Beograd Jagodina Kragujevac Kraljevo

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 291 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11

Bese to u petak koji je obicno dan za m...k ali ovog puta je bio dan za voznju. Posto je Milos dosao dan ranije kod mene imali smo vremena da se davimo na omiljenu temu MOTO GUZZI do kasno. Neverovatno, kad bi ovi u fabrici znali sa koliko paznje i ljubavi zive njihova deca u nasim porodicama nebi verovali. Elem ustali smo rano pojeli tradicionalni bajkerski dorucak BUREK seli na masine i krenuli put Kragujevca gde nas je ocekivao Ssssale ovde veoma poznat i nadasve zanimljiv lik koji voli druzenje i dooobro ga organizuje. Posto smo se nasli, nas tri Guzzista krenusmo put Kraljeva na otpad da proverimo ima li jos necega da je preteklo ili ostalo od predjasnje posete. Tamo su nas docekale ljubazne Ljilja i Suza sa informacijom da nije ostalo nesto mnogo maltene nista za nase motore ali da je zato gazda podigao cene za 50%. Obradovani ovom informacijom jedva ostadosmo na nogama. Sta nadjosmo nadjosmo platismo i pali dalje do majstora Suse da vidimo sta radi i da vidimo da li je u njegovom butiku za guzzija ostalo jos po nesto. Pili smo kafu neki bogami i rakiju opet sa obarali na temu motora sa osvrtom na Guzzije. Posto smo imali informaciju da jos na jednom mestu came neki guzziji u delovima pozdravismo se sa ljubaznim domacinom i odosmo dalje. Posle nekoliko kilometara i telefonskog navodjenja nadjosmo ACU cudnog lika bivseg ljubitelja moto guzzija ali ocigledno necim duboko razocaranim. Pricasmo o zajednickoj ljubavi problemima potrebama itd na sta on iz cuga veoma galantno pocasti Milosa originalnim potezacem za sauh a Saleta novom bos bravom sa dva originalna kljuca kao iz prodavnice. Posto ja ne dobih nista hahaha a nije mi hvala bogu ni trebalo onda drugari su bili galantni pa smo svratili u pecenjaru na pecenje. Ali ne lezi vraze dve pecenjare reklama kao vrata PLODOVI TORA ovo ono ali pecenja nema pa nema. Morali smo da se zadovoljimo mesanim mesom jer smo vec bili pooodosta gladni. Tako utolismo glad i siti i zadovoljni podjosmo nazad put Kragujevca. Lepo vreme idealno za voznju osim malo bocnog vetra dalo je onaj potpuni osecaj slobode na putu. U Kg posle kafe i razgledanja prirodnih lepota koje je iznedrio Kragujevac pozdravismo se i u pratnji Saleta napustismo ovaj lepi grad. Milos ode za Beograd a ja za Jagodinu. Ugrabismo jos jedan lep dan za voznju dok ne padne sneg. Do sledece voznje BRRRRRM

Rade

post-8469-12879097982725_thumb.jpg

post-8469-12879097983279_thumb.jpg

post-8469-12879097984938_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1073 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar

Bravo...............Moto Guzzi - sti...............

Uzivate.............tako i treba.

;)

• Svrati ponekad, 291 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11

Uh podigo bi nam prosek za 50% sa 750ccm hahaha uvek si dobrodosao a i sutra nam je divan dan.

• Zainteresovan, 558 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82

Uh podigo bi nam prosek za 50% sa 750ccm hahaha uvek si dobrodosao a i sutra nam je divan dan.

Sefe, srecan nam divan dan ;)

• Svrati ponekad, 400 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition

Dobar dan Guzzisti...

Da i ja ukradem nešto vremena,

heh vidim,da Guzzisti stvarno uživate. Sad se sečam, kako smo u vojski prolazili kroz gradove -  onak po 20 i više Guzzija, to je stvarno bio grom.

A sad bih imao jedno pitanje.

Možda neko od Vas može da mi pomogne ili savetuje.

Vidim ,da neki  imate te original kofere ,a mislim da i Kanjo ima na svom  mono sedište + onaj extra za suvozača.

Možda bih na moju 65-icu stavio takav mono sitz + kofere, a umesto zadnjeg sedišta  - recimo nekakav gepektreger

Verujem, da kod vas toga još ima negdje , pa me zanima , ako neko ima kakvu informaciju.

Hvala unaprijed

Miran

• Svrati ponekad, 400 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition

Ne mogu da poverujem, evo čak i u Ptuju danas ima sunca.

Biče da se čuju Lafranconii danas, posle podne , ako neče biti kiše ponovo...

Uf,sad je stvarno bilo dosta toga tu kod nas...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja