srx 3 Napisano Septembar 26, 2010 U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cbr600f 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle potreban mi je taj deo, nadam se da je jasno koji. Potreban mi je desni, znaci onaj gde je i kocnica Moze i polomljen al da nije varen. Trebao bi mi i far i zmigavci. Moze ovde ili jos bolje na privatnu da javite ako posedujete tako nesto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srx 3 Napisano Septembar 26, 2010 U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cbr600f 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Malo dodatak. Treba mi prednje i zadnje staklo desnih zmigavaca i zadnji levi kompletan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Septembar 26, 2010 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan imam komplet viljushke sa oba trougla .prednja kleshta agregat sa izduvima fabrickim ,injektor ili ti komp za motor.....javi ako treba nekom sve jako povoljno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Septembar 26, 2010 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan imam polugu za menjac komplet koja ide na levi nogostop Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srx 3 Napisano Octobar 1, 2010 U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cbr600f 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Odustajem od kupovine, lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...