Jump to content

Moto Zajednica

Ivanjica, 1. 2. i 3. Jun

Recommended Posts

• Drug član, 2753 postova
  • Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM
Kako stojite u Ivanjici sa hotelima i private smestajem?

Veoma dobro pitanje 8)

Gde si kolega ?!

Nesto smo zvali pa mislim da je polup. u hotelu oko 1700. A malo dalje ima seoski turizam, dorucak i vecera included za 1000.

Provericu.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 70 postova
Kako stojite u Ivanjici sa hotelima i private smestajem?

Veoma dobro pitanje 8)

Gde si kolega ?!

Nesto smo zvali pa mislim da je polup. u hotelu oko 1700. A malo dalje ima seoski turizam' date=' dorucak i vecera included za 1000.

Provericu.[/quote']

Ajd vidi pa javni koliko vas ide kada i kojom maršutom mogao bih vam se pridružit. :P

Taj seoski turizam nije tako loš na prvi pogled, raèunaj te i mene. :wink:

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981
Zanimljivo al mnogo mi daleko 230km.... da imam jaci motor pa ajde jbg.... :oops:

:chicken:... :chicken:.... :chicken:...:chicken: ...... chicken! :wink:

• U prolazu, 24 postova
  • Motocikl: BMW K 1600 GT

Evo malo slika sa skupa (petak 18h) kao i program za subotu:

Moto igre

Ruèak: 15h

Defile: 16h

Street fight

Podela nagrada

Rock koncert: NEVERNE BEBE

404.jpg

404.jpg

404.jpg

• Rashodovani bajker, 1731 postova

Pa sta je ovo , neka livada , kako da nadjemo ovo mesto sutra ?

Lepse je bilo u onom parku kod vodopada...

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Beogradjani, kojom trasom idete?

1.Valjevo-Pozega-Ivanjica

2.Ljig-Cacak-Ivanjica

3.Nesto trece

Meni PlanPlus nudi prvu opciju kao najoptimalniju, i ako je duza od opcije 2!

• Rashodovani bajker, 1731 postova

evo stigoh iz Ivanjice , odlican skup , upoznao sam neke drugare sa foruma ( pozdrav za Polica , Misirca i Gordanmg-a ) , Stronser je pobrao aplauze za svoj streetfight show , video sam i Bucu sa mojim bivsim DragStar-om , sve u svemu dobar provod i lepa voznjica... 8)

Dakle, Goran Laband i ja smo danas skoknuli do Ivanjice. U odlasku smo se odlucili za pravac preko Valjeva i Pozege, racunajuci da je predeo verovatno vise nego lep i da je steta da se tuda vratimo po mraku. I bio sam u pravu, predeo je divan, ali ima i policije, te smo dva dana pred finalno polaganje vozackog ispita dobili prijave! Ali ajde nema veze... Inace put je neverovatan, odlican asvalt (do duse Laband se malo zalio)

Nikad ranije nisam isao na moto skupove, dakle ovo mi je prvenac. Na ulazu (400din) smo dobili po majicu i prospekt CentraS. Bili su prilicno ljubazni :) Nisam bas skontao kako se dobijaju ( i da li u opste) bonovi za pivo, ali posto ja ne pijem, nije mi bilo previse bitno.

Evo kako izgleda bina i malo opustene atmosfere okolo:

4OKxN_picture0151024x768my3.th.jpglDzPj_picture0031024x768by5.th.jpgL6v8x_picture0061024x768ro9.th.jpglIXba_picture0181024x768xx0.th.jpg

Pasulj je bio odlican, smazao sam svoje sledovanje "iz odma" te sam malo progledao i snimio Arhangele u svojoj blizini. Pozdrav za Miku, kojeg sam danas upoznao!! Ozvucenje je fenomenalno, muzika koja se pustala takodje, pravi zdravi rok, a ne neka trans-rejv-rep-tehno sranja. Ko je napisao da jako ozvucenje demoralise pucace bio je 1000% u pravu- dakle nije ih bilo, bar dok sam ja bio tamo. Tek na polasku na defile, javio se po neki, pa sam imao prilike da vidim (i cujem) kako to izgleda. Nije bas da ih razumem, al ajde, ako je to deo bajkerskog folklora...

Evo da vidite kako je bilo, pogledajte recimo ovaj ZX7R, prosto moli da bude fotografisan:

404.jpg

Ima jos poneka slicica ovakvih motora, pa ako treba...

Elem, doslo vreme da se krene, posto je nebo pocelo malo da se...

LiAMV_picture0131024x768sf3.th.jpg

odlucismo se za pravac preko Guce do Cacka. Pun pogodak! Preporuka! Odlican, nov asvalt, predivne krivine, nema policije, lepi vidici. Ups, prolete mi nesto sa Strom natpisom ispred nosa. Mase covek, ajde nazad. E pa, u sred serpentine smo se sreli sa Yomanom, covek je tek isao na skup. Ispricasmo se malo, objasni on nama koliko ima do Cacka, mi njemu koliko do Ivanjice, slikasmo se

AOHiq_picture0221024x768jl0.th.jpg

pa svako na svoju stranu. Yoman je poneo sator, na cemu mu jako zavidim jer je atmosfera na skupu bila takva da bih i ja to uradio...

Posto sektasi uvek fotografisu predmet obozavanja, evo ga isti na domak Cacka:

H0sEZ_picture0261024x768lg3.th.jpg

Dalji put Ibarskom ne bih opisivao, znate vec... Kafa (bez pene >:( na Rudniku)...Ljig, Lazarevac. Da smo posli malo ranije, moglo se sa Rudnika preko Tresnjevice ali, neki drugi put.

Dakle, Ivanjicani, svaka cast!

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

Tri puta ura za Lazarevcanku pored onog motora zxzzr67... ne znam ni sam vise, nisam ni video motore na toj slici... :)

• Vlasnik sajta, 5373 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Ja danas nikako nisam mogao da podjem, a Ivanjica je definitivno jedan od nekoliko skupova na koje bih mozda i isao... Nista, sledeci put.

Nego, Lalajko, mogu li uzeti tvoj pos' i staviti na sajt, u sekciju za moto skupove? :)

Ja danas nikako nisam mogao da podjem, a Ivanjica je definitivno jedan od nekoliko skupova na koje bih mozda i isao... Nista, sledeci put.

Nego, Lalajko, mogu li uzeti tvoj pos' i staviti na sajt, u sekciju za moto skupove? :)

Normalno! A imas i devojku dana :)

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

Bio,vratio se(shto znachi-nisam spavao)...meni skup NISHTA POSEBNO! E sad,ako treba da opravdam mishljenje reci cu ovako:

-kasno sam krenuo pa sam omashio i pasulj i majcu(niko me na ulazu nije ni pitao ni za ulaznicu niti bilo shta) i defile

-kad sam doshao na skup kisha je vec protutnjala te je odabrana livada bila pomalo blatnjava i shta je tu je,nije mi se dalo u polu-blatu dizati shator

-poshto sam poshao sam,ochekivao sam vishe poznatih likova,ali...jako slaba posecenost i nadolazeca kisha je rezultat toga da se posle kratkog vremena pokupim i paljba bgd.

Veliki odziv MC Srem koje ovoga puta pozdravljam. Takodje Ere i Lions-i.

Evo i mojih photo utisaka:

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

Dodao bih i to da je jedan od bitnih razloga za nisku ocenu skupa u dobroj meri doprinela proshlomesechna  poseta Umagu,jer posle takvog skupa  parametri su postavljeni JAAAKO visoko. Ipak,skup  za mene u najvecoj meri chine ljudi a na ovom skupu ih,po mom mishljenju, nije bilo u dovoljnom broju.

Napomenu cu josh,da nije put od Chachka do Ivanjice,a preko Guche onoliko charoban i da u povratku  nisam sreo Mladenovachki dvojac bez kormilara(Brka&Paun koje sad i pozdravljam) i koji su me odveli na shta..pa na klopu,naravno ;) ....mogao bi komotno da izgrebem ovaj datum iz kalendara kao da nije ni postojao.

Ivanjichani,jel stioshe do kraja Neverne Bebe i Prorok?

Pozdrav

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

Glasam i za ovog lika s L tablicom sto pali gume po travi... Pored Lazarevcanke naravno...

P.S.

Evo Lalajko sada sam DOBRO pogledao onaj motor :) :)

• Zainteresovan, 774 postova
  • Motocikl: BMW R1250GS ADV

Dakle Lalajkio i ja , neočekivano brzo smo preko  Valjeva stigli do Ivanjice, gde nas je na par mesta poprskala kiša i pritom mene ujela osa.Put je stvarno extra, ako se kod nas u zemlji za puteve može reći da su extra, Lalajko NISAM SE ŽALIO. Panduri su nas venčali. Što se tiče skupa stvarno extra, a još kad sam video da sviraju NEVERNE BEBE stvarno super .Organizacije je stvrano bila doboro barza ono vreme dok smo bili tamo. U povratku smo išli preko Guče, stvarno prelepo . Žao mi je stvarno što jedan prelep restoran na tom putu , sa koga se vidi panorama Čačka , nije radio.Na Rudniku smo sreli ekipu iz LA moto.Ovaj put ćete biti uskraćeni za slike pošto je Lalajko nosio aparat.Šta reći jedno jedno jajko lepo iskustvo.

• Svrati ponekad, 150 postova

Steta ja nisam mogao da dodjem iz Bga a inace to mi je rodni grad...hm...po slikama sta suditi?! pa da nema ni upola onoliko koliko je bilo predhodnih godina, a i mesto su pomerili od parka na  sajmiste(to je opravdano jer hm...kako da kazem ovo...brdo pijanih motorista izbegavajuci kante bacalo sve i svasta po parku pa je trebalo ici nedelju dana za njima da se skuplja koje sta, inace to na stranu).

Ovo nije neki hejt ili sta vec ali gosn Capo je jednostavno nesposoban nesto normalno da organizuje, jer je njemu jedini cilj sto vise prodatih piva i rekvizita jer vecina ide njemu u dzep(inace ovo ne pricam napamet setite se da sam odatle i da sve znjam :)). Znaci to mora da odradi kulturan, pre svega normalan covek koji ima iole smisla za organizaciju...

Sta reci put do tamo super, sve super ali organizacija 0(kako rece drug koji se pokupio i otisao posle sat vremena :)))))

Guest gordanmg

Stizu i Valjevci,a kom broju videcemo!!!Pretprosle godine je skup bio odlican,pa se nadam da ove nece biti nista losiji.Jedino mi je zao sto se ponovo ne odrzava u onom prelepom parku.

POZDRAV!

drago mi je sto smo seupoznali, skup kao skup je ok i nevidim razlog da ga ne posetim ponovo dogodine samo sa malo lepsim vremenom.

Nisam se dugo zadrzavao zbog obaveza kuci ali i ono vreme koje sam proveo bilo je dovoljno da mi zadovolji dusu!

Guest gordanmg

Steta ja nisam mogao da dodjem iz Bga a inace to mi je rodni grad...hm...po slikama sta suditi?! pa da nema ni upola onoliko koliko je bilo predhodnih godina, a i mesto su pomerili od parka na  sajmiste(to je opravdano jer hm...kako da kazem ovo...brdo pijanih motorista izbegavajuci kante bacalo sve i svasta po parku pa je trebalo ici nedelju dana za njima da se skuplja koje sta, inace to na stranu).

Ovo nije neki hejt ili sta vec ali gosn Capo je jednostavno nesposoban nesto normalno da organizuje, jer je njemu jedini cilj sto vise prodatih piva i rekvizita jer vecina ide njemu u dzep(inace ovo ne pricam napamet setite se da sam odatle i da sve znjam :)). Znaci to mora da odradi kulturan, pre svega normalan covek koji ima iole smisla za organizaciju...

Sta reci put do tamo super, sve super ali organizacija 0(kako rece drug koji se pokupio i otisao posle sat vremena :)))))

Ovo ti je losa reklama za Tvoj grad, ocigledno je da su problemi licne prirode izmedju tebe i Cape te smatram da ovo nije mesto za prepucavanje izmedju vas.

Yo, mozda si samo upao u nezgodnom trenutku, u zatisje. Ako je i kisa pala posle naseg odlaska, nije cudo sto se deo ljudi razisao. Ali, verujem da je to bilo samo hvatanje daha za vecernji program. Kako si sam rekao ljudi cine skup, a ja sam sreo dosta prijatnih ljudi koje znam od ranije, a i upoznao sam nove, tebe recimo (ne na skupu, ali bizu).

Kao sto rekoh ovo mi je prvi skup na kojem sam bio, ali sam citao o drugim skupovima i mislim da su ipak Ivanjcani uraili dobar posao. Ni jedna bitna stvar nije propustena (hrana, pice, ozvucenje, WC...) od onih na kojima su drugi padali.To je dakle hadrver koji je neki preduslov, softver smo mi i od nas zavisi kako ce hardver da se koristi :) Sa ljudima koje sam tamo razgovarao meni je bilo prijatno.

• Svrati ponekad, 150 postova

Ovo ti je losa reklama za Tvoj grad, ocigledno je da su problemi licne prirode izmedju tebe i Cape te smatram da ovo nije mesto za prepucavanje izmedju vas.

Ne daleko bilo da su problemi licne prirode, ja njega znam kao organizatora, coveka znam iz vidjenja. Medjutim moj drug je isto tako u organizaciji i kaze mi da je totalno neorganizovano. Znam da je losa reklama, medjutim fora je da stvarno treba neko sposobniji da preuzme to.

Nista licno...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja