napalm 0 Napisano Septembar 22, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: ZA Prijavi odgovor kao problematičan ??? Pazario sam MBK Kilibre/ Yamaha Versity 300 pre par dana, i prvo sto sam primetio na ulaznim papirima iz Italije jeste kilometraza od 24000 km, na mom satu je sada 18500, ............ To me i ne brine previse, vec sam naviko na smesne kilometraze, vazno je da je motor (ako se ovo plasticno cudo moze zvati motorom) utegnut i u odlicnom stanju...... Ono sto me brine je da ukupna predjena kilometraza na digitalnom pokazivacu ne radi i da uvek pokazuje istih 18500, da li je moguce otkloniti ovakav kvar ili da prosto vozim i za par godina prodam motor sa predjenih 18500 ........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 22, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Sam si rekao resenje ;D Vozis tako, i kad oces da prodas ti popravis, i kazes sve radi ;D Pa majku mu jes' Srbin il' nisi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
napalm 0 Napisano Septembar 22, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: ZA Prijavi odgovor kao problematičan He he he, popravio bi ga najvise zbog sebe .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...