Joca_GS 185 Napisano Septembar 21, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pomagajte!!! Pokidale mi se zabice sto drze oklop na levoj strani mog TA (XL600v 98`) i malo mi je naprsnuo oklop na par mesta..... Sta da radim kome da se obratim???? -moze li neko da mi napise telefon Ivana sto u Beogradu radi vizire? -Hvala kolegama bajkerima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Septembar 21, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da ti odgovorim bar na jedan deo tvojih problema: Ivan, 0642847847, ivan28m@beotel.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Septembar 21, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 21, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Imam originalni vizir za taj model od 94-99. A oklop mozes da izvaris kod Brke sa foruma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Septembar 21, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Na njemu mi je Givijev vizir....medjutim hocu da ga jos malo "podignem"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...