Jump to content

Moto Zajednica

Bosanac ba

Recommended Posts

• U prolazu, 3 postova

Pozdrav svim forumasima

Ljudi, ja sam Anel, prije cetiri mjeseca zavrsio opcu gimnaziju.

Nesto me ozbiljno puklo pa sam odlucio da novac koji su starci spremili za upis faksa ulozim u motor i iskreno zelim da narednu godinu provedem na tom motoru, a u meduvremenu sasvim legalno pokusam obezbjediti novac za upis naredne godine. Malo im je smetalo al' su na kraju starci popustili.

Problem je u tome sto nikad nisam vozio bilo kakav motor, ustvari prilicno sam siguran da nikad nisam ni sjeo na jedan.

Ustvari, proslu noc sam ostao budan dosta dugo ali sam uspio cak dva puta da iscitam temu o keeway speed 150cc. Naravno da sam nakon nekog vremena pozelio da nikad nisam ni pronasao tu temu al' tad je vec bilo prekasno.

I pored bogatog gore pomenutog iskustva s motorima te iste hladne noci cvrsto sam odlucio da kupim upravo njega, polovan ili nov sasvim mi je svejedno. Jednostavno zelim sto prije voziti taj motor u svojoj mahali =))

Jah...i zelim da tad otac vec jednom shvati da nisam iz ljenosti odbijao da polazem B vec da sam samo od onih koji znaju da prvo ide ono prvo

Pronasao sam polovan primjerak (http://www.pik.ba/artikal/546621/motor-keeway-speed-149ccm/), pa ako moze neki komentar...

Il' je ipak bolje dodati jos nekih 500-600 evra i imati sasvim novog malog i obavezno crnog kineza

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja