ROYAL 0 Napisano Septembar 19, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd, Kosutnjak Prijavi odgovor kao problematičan evo odmah saljem upload za post... izvinjavam se )) ehej drugari! sredjujem devojci scoot koji smo skoro kupili, u pitanju je KYMCO yup50 posto smo "hardver" sredili sad je red na ulepsavanje. za to smo izabrali boju motip mirage gold-red pearlescent... da joj ne bi odmah "upropastio" motor prvo sam joj sredio kacigu kaciga koju sam joj poklonio je iz 50ih godina i koristio ju je pokojni otac moga kuma u svojim trkackim danima, pa sam je ja nasladio posle njegove smrti, uz jos par super stvarcica... ovo je kaciga pre pocetka radova, da napomenem da sam je ja vec jednom gitovao i farbao u ovu belu/krem boju Resized to 46% (was 1536 x 2048) - Click image to enlarge ovo je posle smiglanja i gitovanja koristio sam dvokomponentni git i vodene smirgle gradacija 260, 340 i 800 koristio sam motipov prajmer za plastiku u metalik crnoj boji da bi MIRAGE efekat dosao do izrazaja inace, terasu sam zastitio plasticnom folijom koju sam kupio u farbari i time zastitio i terasu i kacigu od prasine i drugih sr#*a. e a sad zanimljiv deo, prskanje MIRAGE bojom u spreju prvo sam prskao onaj "suncobrancic",ovo je ta moja cuvena "laboratorija" prajmer gotov proizvod ugao 1 gotov proizvod ugao 2 I ono cemu se svi radujemo i sto smo cekali svi saveti za dalji rad su dobrodosli pre nego sto pocnem da radim i na motoru! Do skorog vidjenja Uros ROYAL IZVINJAVAM SE JOS JEDNOM ZBOG RETARDIRANIH LINKOVA POZZZ!!! EDIT: Popravio linkove slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Septembar 19, 2010 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sredi post da se vide slike pa posle ćemo lako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Septembar 19, 2010 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Prdlog koristi www.photobucket.com .. veoma je dobar za upload slika na net Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Septembar 19, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga iz 50-ih? Pa ti bas "volis" svoju devojku! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ROYAL 0 Napisano Septembar 19, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd, Kosutnjak Prijavi odgovor kao problematičan IZMENIO SAM LINKOVE GORE SAD RADE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan svidja mi se extra ovi kristali su u fullu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ako tebe mrzi da ovde ubacis slike i mene mrzi tamo da ih otvaram! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 20, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako želiš da ti se vide slike direktno u postu onda klikneš na onu sličicu slike (umetnite sliku) i pojavi ti se kod [ img ] [ /img ] i unutar njega kopiraš link slike kao na slici ispod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Septembar 20, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za trud ina revitalizaciji kacige ali bih ti savetovao da je ostaviš da stoji za ukras na nekoj polici, a da devojci kupiš novu kacigu. Ova 50 godina stara kaciga teško da ima one karakteristike koje je imala kad je bila nova i može se desiti (ne daj bože), da u trenutku pada kada treba da odradi posao ona zakaže i dođe do povređivanja. Ne bih želeo da zvučim kao partibrejker ali ipak bezbednost mora da bude na 1. mestu. U krajnjem slučaju možeš i novu kacigu da ošmirglaš i ofarbaš je u boji koju hoćeš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Septembar 20, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da nije preporucljivo farbati kacigu jer se navodno na taj nacin slabi struktura kacige. Sad,koliko ima istine u tome... Ipak,cak i farbana nova kaciga,sigurno je bolja od te koja je stara pola veka!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Septembar 20, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan ja nevidim slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ROYAL 0 Napisano Septembar 21, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd, Kosutnjak Prijavi odgovor kao problematičan POPSY hvala za pomoc,nov sam pa nisam znao odmah kako se sta radi "ovde kod vas" imacu u vidu za sledeci put kad budem kacio ;D a ti zoltane nemoj odmah da se ljutis, ja sam ovo okacio da ljudi vide postupak kojim sam radio da sam znao da ce nekoga da mrzi da klikne na link ne bi ni kacio slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 21, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan tu smo da pomognemo kako možemo, super su slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...