Brka 2 Napisano Maj 11, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Yomane, uopste ne sumnjam da si se super proveo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suki 3 Napisano Maj 11, 2006 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd - Banovo Brdo Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu Mina uvek kada ima nekih desavanja ja sam za akciju... da zaboravio sam da spomenem i striptiz koji je bio dobar, za svakoga po nesto (i za muski i za zenski deo publike)... Y0man slike su prva liga svaka cast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 11, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jel se meni samo cini ili ovaj lik sto vozi ovu ribu ima ZX9R kao moj samo u drugoj boji? :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...