● Pop - Besomar ● 17 Napisano Septembar 16, 2010 ● Поп ●, 49 postova Lokacija: ● Novi Sad ● Apatin ● Motocikl: Diavel Prijavi odgovor kao problematičan Juce je u NS bio neki udes, raskrsnica futoske i brace ribnikar kod kasarne valjda, auto (audi 80) pokupio(valjda) neki sivi motor/skuter... E sad, ko je koga i kako, ne znam, nisam prisustvovao ali eto cisto da se zna.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Septembar 16, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam video iz busa, kad je vec skuter lezao na zemlji. Bio je beli skuter, cini mi se Free. Koliko sam uspeo da vidim, nije bila velika steta, tj. nije bio jak udarac. Vozace nisam video, ali moguce je da su stajali na trotoaru. Verujem da je proslo bez nekih ozbiljnih posledica. Skuter je lezao na zemlji i radio mu je levi zmigavac. Pretpostavljam da je skretao levo, pa da ga je bocno udario audi, mada ne mogu biti siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 17, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Naisao sam nekih desetak minuta posle udesa. Hitna pomoc je vec bila stigla, milicija jos ne. Vozac skutera je dobro i na svojim nogama, samo su mu uvili zglob desne ruke i malo je odrao desnu podlakticu jer je bio u majici. Po recima prisutnih, on je kriv za nezgodu. Na svu srecu bez tezih povreda kolko sam mogao da vidim . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...