fritzns 8 Napisano Septembar 14, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Resio sam da prodam motor Vozio bi nesto drugo.. Marka: BMW Godina proizvodnje: 2009 Kubikaža (cm3): 798 Snaga (kW / KS): 52 / 71 Kilometraža: 8385 Broj cilindara: 2 Registrovan do: 07.2011. Cena: 7900 e Oprema: Grejanje ručica, bord kompjuter, beli migavci sa led diodama. Prvi vlasnik. Motocikl kupljen u salonu Radulović doo u Novom Sadu. Kao nov, bez padova i oštećenja. Zamene : Kesh pod jedan ;D pa onda F800GS, K1200R, R1200GS, uz adekvatnu doplatu... tel:062/205-801 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 852 Napisano Septembar 23, 2010 Cuore Sportivo, 1339 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kume zaboravio si da bi menjao i za intrudera 1800.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Septembar 23, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Lepota...al stvarno... izvinjavam se sto off-ujem al me zanima koje su ovo gume i kojih su dimenzija i kako se ponasaju, trebam endurace za KTM pa trazim nesto dobro??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 23, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nisu bas enduro gume,u pitanju su touring Bridgestone Battlewing i to napred model oznaka 501, a pozadi 502. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bankbase 50 Napisano Novembar 2, 2010 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan Da li si zainteresovan za zamenu uz doplatu? http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/53671-prodajem-bmw-f650-cs-scarver/ Još nešto, što ti se topic zove drugačije od modela koji prodaješ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Novembar 2, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Da li si zainteresovan za zamenu uz doplatu? http://forum.bjbiker...650-cs-scarver/ Još nešto, što ti se topic zove drugačije od modela koji prodaješ... Bankbase kako to mislis ? Topic mu se bas zove kao model sto prodaje... bmw f650gs twin je isto sto i f650gs samo sa 800cc... to ti je ona zadnja verzija 650gs-a koja ima 800cc ( ne racunam onu novu sa cudnim farom sto videsmo na sliKi )... inace... prelep motor!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bankbase 50 Napisano Novembar 2, 2010 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan mea culpa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 852 Napisano Novembar 2, 2010 Cuore Sportivo, 1339 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan mea culpa Ajd sad ti meni prevedi šta si napisao.. :huh: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Novembar 2, 2010 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan mea culpa Ajd sad ti meni prevedi šta si napisao.. :huh: Mea culpa = moja greska na na latinskom (samo da pomognem) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fritzns 8 Napisano Novembar 2, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da li si zainteresovan za zamenu uz doplatu? http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/53671-prodajem-bmw-f650-cs-scarver/ Još nešto, što ti se topic zove drugačije od modela koji prodaješ... Imao,vozio,prodao,kupio veci,pisao sam o tome svojevremeno ovde Moj je bio isto 2003 godiste,uvezao sam ga iz italije,odvozao sezonu i prodao u aprilu prosle godine. Ako bi se vracao na scarvera opet bi uvezao iz italije,razlog..cena je drasticno manja. I sretno sa prodajom,fantasticno se tesko prodaje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bankbase 50 Napisano Novembar 2, 2010 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan mea culpa Ajd sad ti meni prevedi šta si napisao.. :huh: da, mea culpa, odnosno moja je greška to što sam preskočio ovaj pasus u onom tekstu o BMW oznakama: Poslednjih godina je napravljena dodatna zabuna sa modelima F650GS. Naime, od 2000. do 2007-me godine ovo je jednocilindraš zapremine 652 kubika, kako je već navedeno, a 2008-me postaje linijski twin od 798 kubika (i pored toga što u nazivu nosi 650). Da zabuna bude još veća, BMW 2009-te godine vraća jednocilindrični motor u prodaju i ovoga puta mu daje oznaku G650GS. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...