LJepoja 0 Napisano Septembar 13, 2010 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ove godine sam kupio motor...danas sam cuo malo ceskanje u kvacilu kad sam upalio spravu...i skinuo sam lamele kad ono IMAM STA DA VIDIM ...sve lamele imaju 2.5mm servisni limit je 2.3...ali jedna je ODVALJENA OD ZIVOTA ...tako da mi treba pomoc...ako bilo ko ima ili zna nekoga ko ima jednu...dve lamele..ucinio bi mi usluku time sto bi mi se javio a za trgovinu ili sta vec cemo se dogovoriti naknadno...ali svakako planiram da sledece godine uzmem ceo komplet...ovo bi mi bilo samo da preguram ovaj kraj sezone zahvaljujem u napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 19, 2010 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Sale Nis 0641286963 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Januar 14, 2011 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ove godine sam kupio motor...danas sam cuo malo ceskanje u kvacilu kad sam upalio spravu...i skinuo sam lamele kad ono IMAM STA DA VIDIM ...sve lamele imaju 2.5mm servisni limit je 2.3...ali jedna je ODVALJENA OD ZIVOTA ...tako da mi treba pomoc...ako bilo ko ima ili zna nekoga ko ima jednu...dve lamele..ucinio bi mi usluku time sto bi mi se javio a za trgovinu ili sta vec cemo se dogovoriti naknadno...ali svakako planiram da sledece godine uzmem ceo komplet...ovo bi mi bilo samo da preguram ovaj kraj sezone zahvaljujem u napred nema veze s lamelama, ali ako nisi našao plexi ,ovo ti je broj, covjek je carobnjak s plexijem, iz BG je, zove se Ivan Martincevic, tel. je 064 284 7847 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...