Scarface 0 Napisano April 26, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Trazim dobar a povoljan kroser,dobro ocuvan,lep,a da ne bude igracka za malu decu!!!MOlim vas za pomoc!!!HVALA UNAPRED!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano April 26, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan evo ti varadero 125 ) za koju namjenu kolka putovanja, kolko para max, sa saputnikom il bez, tvoja gradja , iskustvo u voznji sve daj pa da ti kazemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano April 26, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Visina 187cm,sportski gradjen,treba mi za voznju po gradu,ali da ne bude preskup!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano April 26, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Iskustva sa manuelnim menjacima nemam uopste,vozim skuter Siamoto automatik, bice saputnika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano April 26, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan KLE 500 ako ndjesh nishta ispod fantastican, upravljiv nishta potroshnja, moze van grada u gradu on off road shta god ima ih 98 99 za povoljne pare, kawasaki je u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano April 26, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ok, ne znas nikog ko prodaje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano April 26, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ne znam vidi u rubrici prodajem http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=5977 dr650 extra motor jos bolja varijanta od kle500 imas tri oglasa za dr650 pa vidi i to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano April 26, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Takodje bi me zanimao neki slabiji kroser otprilike 125,150,200 ccm posto je 650ccm ipak velika kubikaza za mene,pa ako imas ili znas neki dobar to bi bilo dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano April 27, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan nije vjeruj mi pitome su masine ovo , voze se ko biciklo probaj neki pa ces vidjeti, uz mrvu volje sve se lako svikne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 27, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti jedan domaci sajt pa biraj: http://www.moto-berza.com/oglasi.php Moja preporuka honda xr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano April 27, 2007 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki RM125. Ide ko zwer,extra motor,ali da se ne lazemo- malo je alaw kad je rech o potroshnji. Ali,swako zadowoljstwo ima swoju cenu,zar ne? :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano April 27, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e super a koje god preporucujes i klko love otprilike kosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano April 27, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan KOje godiste to sam mislio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano April 27, 2007 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan imao je drug iz mladenowca (tachnije iz Batashewa), chini mi se da je bio 90-o ili chak i malo stariji (godinu,dwe),ali nije imao papire od njega,dao ga je za 500 eur. Znachi kad sam ga wozio imao sam osecaj kao da sam wozio 600ccm,brzine tako kratke i precizan menjach da je to za newericu. Mozesh ga naci za 1200 do 1500 jewreja regularnog,i mladjeg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano April 27, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan polako bre, bratac. sta ce ti kros, za voznju po gradu?!?! kros je mali, lagan, vristi, trosi ko kamion, smrdi na dvotaktol, i ORE! i imas upalu misica sledecih par dana Kros je sparta, ne poznaje saputnika. RM jeste kros, ali lakse ces po gradu terati sleper nego njega. KLE i ostala enduro bratija ne zasluzuju da se pominju u istoj temi gde je RM. a da su bolji za po gradu - jesu, pa po evoluciji enduro masine i jesu blize skuterima, i ima ih gomila, samo biraj. s obzirom da imas suvozaca, nista ispod 45-50 konja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano April 27, 2007 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan polako bre' date=' bratac. sta ce ti kros, za voznju po gradu?!?! kros je mali, lagan, vristi, trosi ko kamion, smrdi na dvotaktol, i ORE! i imas upalu misica sledecih par dana Kros je sparta, ne poznaje saputnika. RM jeste kros, ali lakse ces po gradu terati sleper nego njega. KLE i ostala enduro bratija ne zasluzuju da se pominju u istoj temi gde je RM. a da su bolji za po gradu - jesu, pa po evoluciji enduro masine i jesu blize skuterima, i ima ih gomila, samo biraj. s obzirom da imas suvozaca, nista ispod 45-50 konja.[/quote'] Chowek je trazio cross,ja mu cross i preporuchujem,onaj koji bi,po meni,njemu odgowarao. Mada,kad se razmisli,KLE je saswim dobra kombinacija lepog,dobrog i korisnog. Scarface,razmisli o tome! pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano April 27, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam 16 god. i treba mi nesto sto je lepo, dobro, i povoljno, sta mislite o kawasakiu klx 110 i da li moze da se registruje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano April 27, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan Chowek je trazio cross' date='ja mu cross i preporuchujem,[/quote']ma ok, razumem, nego uopste pricam, ne tuce mi se cross po gradu NIKAKO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 27, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Moja prepuruka za iole valjan kros za "talentovanog" poèetnika jeste Suzuki DR 350 4takt. Kako æeš vremenom imati potrebu da napraviš i neku veæu kilometražu, ubrzo æeš shvatiti da ti smetaju vibracije, vetar, kompresija, udobnost i sve ostalo što nema neki enduro dvocilindraš uklasama od 600-750 ccm. (ako se zadržiš na tom konceptu), i toj kubikaži, što ti je od mene savet. Registracija, potrošnja, održavanje, itd... Dakle, imaš zaista širok asortiman vrlo kvalitetnih prevoza enduro varijante, ali to æe veæ tvoji vozaèki afiniteti prepoznati, kao uticaj suvozaè-ice a veæ posle jedne ili dve sezone vožnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano April 28, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sta kazete za Varadera 125 2001 god.,kosta 1950 evra.Nisao sam na oglas pa me zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Maj 6, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha XT. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...