gorki 51 Napisano Septembar 8, 2010 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem agregat ne mora da ovako izgleda Negde oko 1950.god.cistokrvni Englez. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Septembar 8, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja! Deda ga jashio pedesetih a posle ga stavio na motokultivator e jedino NE DA GA NI ZA ZIVU GLAVU,frezira sa 80 km/h ;D Probaj kod matorog Ilije,na Banovom brdu zivi. Nemam br pa ako ima ko neka prikaci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Septembar 9, 2010 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja! Deda ga jashio pedesetih a posle ga stavio na motokultivator e jedino NE DA GA NI ZA ZIVU GLAVU,frezira sa 80 km/h ;D Probaj kod matorog Ilije,na Banovom brdu zivi. Nemam br pa ako ima ko neka prikaci! Daj sliku dedinog kultivatora http://www.godet-motorcycles.com/machines/machines.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Septembar 9, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A jel imas ram tockove i ostalo pa kupujes agregat ili...??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Septembar 11, 2010 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan A jel imas ram tockove i ostalo pa kupujes agregat ili...??? Motor bi sluzio za trke.Jel deda u BNS? dosao bi da vidim kultivator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Septembar 11, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A jel imas ram tockove i ostalo pa kupujes agregat ili...??? Motor bi sluzio za trke.Jel deda u BNS? dosao bi da vidim kultivator Ma sta te briga odakle je deda,nece on da se trka a i ovako bi vas oladioooooo.... ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Septembar 12, 2010 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan A jel imas ram tockove i ostalo pa kupujes agregat ili...??? Motor bi sluzio za trke.Jel deda u BNS? dosao bi da vidim kultivator Ma sta te briga odakle je deda,nece on da se trka a i ovako bi vas oladioooooo.... ;) E stvarno si super lik,molim admine neka daju Stevanu B moje dve zvezdice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Septembar 12, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma cemu ovo za zvezdice? 3 godine sam na forumu i da su mi zvezdice znacajne do sada bi ih imao mnoooogo vise. Jesam otisao u off ali sa namerom da se nasalim. Sretno sa potragom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Septembar 12, 2010 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan gorki nisi valjda stvarno pomislio da vincenta neko ima pa još na kultivatoru,a ti stevan b. baš gaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Septembar 12, 2010 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Opusteno @ Stevan B imas pivo,zbog dizanja teme na vrh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...