korvin 42 Napisano Septembar 8, 2010 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Da li neko zna gde da nabavim dupli semering za viljusku? Naime, i pored zamene semeringa na desnom stapu mi usled sitnih riseva i dalje malo balavi (i uzasno me nervira), a vise njih mi je preporucilo da probam da nadjem "dupli semering" koji bi trebao da resi problem... e sad, niko ne zna gde naci! Hvala na pomoci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Septembar 8, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj na telefon 011 3975 273:011 3981 483 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Septembar 8, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Brzo ce ti procuriti i dupli. Ako je viljuska izrisovana, nema semeringa koji ce tu potrajati. Resenje tvog problema je skidanje, smirglanje i poliranje stapa viljuske, posle toga neces imati problema ni sa obicnim semerinzima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...