bukovski 36 Napisano Septembar 11, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan predobar i prelep motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano Septembar 11, 2010 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke odlican motor a jos bolji izduv.Puno lepih i bezbednih kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1569 Napisano Septembar 11, 2010 Drug član, 794 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan cestitam,opusti se extra je moto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Septembar 12, 2010 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan LOL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Septembar 12, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Nek te lepo sluzi motorce... Pre dve godine kad sam kupovao tada motor dvoumio sam se izmedju njega (GSXF) i CBR600RR (kao sto si i ti imao) na kraju sam i uzeo Hondu i mislim da sam se zeznuo,jer sam je prodao posle dva meseca... :-\ :-\ Aj napisi neko tvoje misljenje izmedju ova dva motora.... Pozz Da sam mladji i da me ne interesuje i putovanje ponovo bih uzeo Hondu 600RR... Imao sam je dve sezone, i nikad nista nije riknulo, odlican motor, samo benzin i teraj, naravno pored servisa... GSX650F je startniji od CBR-a, udobniji, polozaj ruku i tela mnogo bolji ali mislim da se malo lakse vozi CBR... To je neko moje misljenje ali treba i uzeti u obzir da sam ga uzeo pre 2 dana... Jos malo km i imacu bolju sliku... Ako vozis malo ostrije Suzu moraces non stop da se boris sa njom i da joj udaras kontru, ako pokazes da si slab oborice te. Znaci Suzuki je allrounder bike, spreman na sve... Zameram mu za sad samo na tezini... 4+ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Septembar 13, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja obozavam nakede ali ovo je savrsenstvo od oba tri sveta , naked sa zastitom od vetra i dobar turer . Kome posle ovog treba enduro ? ako vec ne koristi off road ni 1% . Dao bog kad tad moj sledeci motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3226 Napisano Septembar 14, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Neka je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Septembar 14, 2010 Svakom po zasluzi, 12394 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam! Koji je sledeći motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Septembar 14, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Neka je sa srecom! Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 597 Napisano Septembar 14, 2010 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan jesi ti danas prošao pored arhitektonske uzbrdo ka cvetku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Septembar 15, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan jesi ti danas prošao pored arhitektonske uzbrdo ka cvetku? Ne, bolestan sam, lezim kuci vec 2 dana... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 597 Napisano Septembar 15, 2010 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan evo da se prijavim i ja sam zakrečio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 15, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan To je neki f-irus! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Septembar 16, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Znaci Suzuki je allrounder bike, spreman na sve... Zameram mu za sad samo na tezini... 4+ Ni posle tri sezone mu nisam nasao drugu manu sem povece tezine i grubog menjaca. Menjac i ovako ne koristis jer uvek ima obrtnog momenta ;D, a za tezinu... jebiga, razmisli dobro unapred kad treba da prodjes krivinu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Septembar 16, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Znaci Suzuki je allrounder bike, spreman na sve... Zameram mu za sad samo na tezini... 4+ Ni posle tri sezone mu nisam nasao drugu manu sem povece tezine i grubog menjaca. Menjac i ovako ne koristis jer uvek ima obrtnog momenta ;D, a za tezinu... jebiga, razmisli dobro unapred kad treba da prodjes krivinu! ;D Jbg moracu I nisam imao pojma da gsx650f ima hidraulicno kvacilo? Tek kad sam ga video odusevio sam se, extra stvar :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 597 Napisano Septembar 16, 2010 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Znaci Suzuki je allrounder bike, spreman na sve... Zameram mu za sad samo na tezini... 4+ Ni posle tri sezone mu nisam nasao drugu manu sem povece tezine i grubog menjaca. Menjac i ovako ne koristis jer uvek ima obrtnog momenta ;D, a za tezinu... jebiga, razmisli dobro unapred kad treba da prodjes krivinu! ;D Jbg moracu I nisam imao pojma da gsx650f ima hidraulicno kvacilo? Tek kad sam ga video odusevio sam se, extra stvar :D Da da extra stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Septembar 16, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Meni se klacivo ne dopada previse, uopste nema osecaja, smeta kad malo zustrije pocnes da ga motas pa hoces da ga uklizas u SM stilu. Mada u principu, nije on pravljen za mangupiranje, vec za opustenu voznju, tako da mozes rucicu da pustis kako hoces, nema cimanja, uvek glatko uhvati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...