zool 230 Napisano Septembar 7, 2010 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Polovne ili nove, kao sa slike. Ako neko ima ponude na PM pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Septembar 7, 2010 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi Akrapovici,,bacanje para idi u Adu kod Roberta i napavi RACE auspuh,,,imas sve vrste oblika,materijala,,dogovoris cijenu, pali i vozi vidi dole u forumu,,prodavnice pise sve,i tel ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 13962 Napisano Septembar 8, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi Akrapovici,,bacanje para idi u Adu kod Roberta i napavi RACE auspuh,,,imas sve vrste oblika,materijala,,dogovoris cijenu, pali i vozi vidi dole u forumu,,prodavnice pise sve,i tel ima naravno jebes akrapa nema taj pojma ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 8, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pitaj uff-a sa foruma on ih ima i mislim da je prodavao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ovo je stari model lc4 640 690 se pravi od 2007me sto se tice roberta imao sam i njegove i akrapre i za te pare dobra kupovina ali zbuk ne moze da se poredi sa akrapima jbg ipak on pravi odokativno a oni racunaju protok i testiraju u zvucnoj komori (pogotovo za yamahine modele da mogu da sviraju kao njihove hi-fi komponente ) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Januar 11, 2011 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanktm 3 Napisano Februar 3, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam Ja. Cena je 700 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Februar 11, 2011 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan @dejanktm citas li ti PP (privatne poruke)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Februar 26, 2011 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Februar 28, 2011 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Cao.Pozovi ProMoto-Ktm kazi da si bio i gledao izlozen ktm 640sm 2006 kod njih i da su ti rekli da imaju i akrape za njega.Pitaj za cenu, koliko sam razumeo-polovni su.Ovako sa strane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Februar 28, 2011 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu, cuo sam se sa njima ali su skupi. Polovne cene 700e a novi u Nemackoj su 850e - 19% PDV. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 28, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Tolke pare za dve cevke koje sluze da odvedu sagorele gasove iza tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Autocom 0 Napisano Mart 5, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Mozda Leovince dolazi u obzir? Ako si zainteresovan mogu da ti dam dobru cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Mart 6, 2011 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan mozda ti je najbolje da vidis to na EbayMotors.de....a to mozes nabaviti preko foruma.breko berze EBAY KUPOVINA ima ovaj kolega bajker radi i nabavlja sve... a sta god da kupis,objavi da vidimo kako je cucilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 6, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Imas PM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano April 29, 2011 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Januar 14, 2012 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Januar 17, 2012 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas love kupi original Akrapa, ja sam na Varadera satvio kod Roberta zvuk je bio odlican ali posle godinu dana jedan je poceo da zvoni i da se greje,tamni proxrom sto nebi smelo da se desi ni u ludilu. Jeb...ga svaka skola se placa od sada samo original Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Januar 17, 2012 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan @Milan Hvala na informacijama . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...