djole grunf 100 Napisano Septembar 4, 2010 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan Doneo sam iz Grchke kacigu za choper ali mi sinusi digli pobunu tako da ako nekom treba za skuter ili choper placena je 25 evra toliko je i prodajem telefon 065 3413 219 Djordje velicinu nema po sistemu "one size fits all" kompletno je prosivena eko kozom ako se na slici ne vidi boja crno bela Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.i.c. 37 Napisano Septembar 6, 2010 U prolazu, 99 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam,dali je to nekoriscena ili je??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kornjačin Vrač 8 Napisano Septembar 6, 2010 Džedaj vitez, 289 postova Lokacija: Ruma / Guangzhou Motocikl: Yamaha Dragstar 650 Prijavi odgovor kao problematičan auuuuuuuuu, prelepa! pratim, pa ako ne nestane do sledeće plate, eto me! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Septembar 6, 2010 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan Doneo sam je iz Grchke pre dvadeset dana nova je kompletno prosivena crno belom eko kozom totalni choper retro fazon ,zastita nikakva cena ostaje fiksna vukao sam je ko seljak zena mi srala sto kupujem take stvari i zauzimam prostor u bagazu mogli smo bundu njoj...:-) pa kome treba za cafe cruising eve je..ako ne nek stiti zvucnik na koji je nataknuta od kad smo se vratili zena ni prashinu ne brishe :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kornjačin Vrač 8 Napisano Septembar 6, 2010 Džedaj vitez, 289 postova Lokacija: Ruma / Guangzhou Motocikl: Yamaha Dragstar 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja se stvarno iskreno nadam da ce ostati, jer je prelepa! i da nisam sad na moto skupu izgubio 6000din uzeo bih je sutra! pod uslovom da mi tintara ulazi kako valja u nju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan loodilo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...