srdjan010 7 Napisano Septembar 4, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha FZS600 FAZER, 2002.godiste, bez malo 50000km.... registrovan do 25. maja 2011.god... Kupio sam ga proslog leta kao moj prvi motor.... i osim zamene ulja i filtera na predjenih 5000km i podmazivanja lanca Castrol sprejem na svakih 500km nikakvih ulaganja nisam imao.... zahvaljujujuci naravno prethodnom vlasniku koji je i odrzavao motor u odlicnom stanju... I osim nekih voznji do susednih gradova, ovog leta vozio sam se i do Grcke.... i ekstra sam zadovoljan motorom, ali..... cisto promene radi a i zbog zaraze zvanom "motociklizam", menjao bih za nesto novije-bolje..... za npr. neki FZ6 S2 i tome slicno uz neku moju doplatu naravno.... Cena ('zimska'): 3300 EUR. Za vise informacija i eventualnih ponuda: ovde, na PP ili tel: 063/523-323 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Septembar 5, 2010 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Au čoveče..ovo ko novo. ;D ;D..stvarno izgleda odlično!Srećno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Septembar 5, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje u vezi lanca. Jel ovako beo od Castrol spreja ili... Ako je od Castrola, ajd molim te reci mi koja je oznaka spreja. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1599 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 806 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan novije ne znaci bolje 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan010 7 Napisano Septembar 6, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan novije ne znaci bolje Tacno..... zato sam i napisao da menjam za "novije-bolje" a ne samo za novije... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1599 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 806 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan moze i jos starije a bolje f4 ;D 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan010 7 Napisano Septembar 7, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan moze i jos starije a bolje f4 ;D ..ja sam ipak za obe u paketu.... i bolje i novije... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 7, 2010 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Totalno se slažem sa iDanijelom i u vezi prve a i druge izjave Nego zar ova maska nije išla samo na 2003 godište? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Septembar 7, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan mene bi zanimao fazer...nudim transalpa 98 god,nefarban,crven,nova pr.guma-conti trail attack,zadnja sasvim korektna,nov akku,lanac i lancanici nedavno menjani,ulje i filter naravno zamenjeni pre 2000km,svecice takodje...i ima i KN....rollbar,scotoiler,kofer-topcase,reg do kraja aprila 2011.....ili,da ne kvarim coveku temu,ako ima neki fazer ko bi se menjao,pa da se dogovaramo...ko-kome-koliko...btw,jako lep motor,sretno sa prodajom...sorry za off Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1599 Napisano Septembar 7, 2010 Drug član, 806 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Totalno se slažem sa iDanijelom i u vezi prve a i druge izjave Nego zar ova maska nije išla samo na 2003 godište? i na 02g i 03g 02g ima yamaha na rezervaru ,a 03 samo logo yamahin 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 8, 2010 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Au, jbt, do kojih detalja si prostudirao taj motor... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan010 7 Napisano Septembar 8, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje u vezi lanca. Jel ovako beo od Castrol spreja ili... Ako je od Castrola, ajd molim te reci mi koja je oznaka spreja. Sa malim kasnjenjem ali da odgovorim na pitanje u vezi lanca... danas sam ocistio i podmazao lanac i to izgleda ovako: 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan010 7 Napisano Septembar 13, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan mene bi zanimao fazer...nudim transalpa 98 god,nefarban,crven,nova pr.guma-conti trail attack,zadnja sasvim korektna,nov akku,lanac i lancanici nedavno menjani,ulje i filter naravno zamenjeni pre 2000km,svecice takodje...i ima i KN....rollbar,scotoiler,kofer-topcase,reg do kraja aprila 2011.....ili,da ne kvarim coveku temu,ako ima neki fazer ko bi se menjao,pa da se dogovaramo...ko-kome-koliko...btw,jako lep motor,sretno sa prodajom...sorry za off Sad sam se nesto setio, pa meni na Fazera (pise u saobracajnoj) prva registracija bila ZRENJANIN... kad bi nesto iskombinovali, mogao bi da ti dam broj tadasnjih tablica pa uz pomoc terminala tj. policije, da se uspostavi kontakt sa 'prvim vlasnikom'... ...od njega je kupio "moj" prodavac - profa iz Sabca... pa ja... ...tako bi se Fazer vratio gde je i bio... ;D .....samo jos kad bi 'sale_fzr' hteo da menja svoj FZ6 S2 za Transalpa... :'( http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=59771.msg912825#msg912825 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Septembar 14, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan eto,ajd da pricamo...doplata i gotovo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan010 7 Napisano Septembar 16, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ima i VIDEO: :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan010 7 Napisano Septembar 23, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Slabo nesto ima FZ6 S2.... :'( ..moooozda i GSR600.....deluje zanimljivo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan010 7 Napisano Septembar 27, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Još neka fotka... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan010 7 Napisano Octobar 11, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Octobar 11, 2010 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan prelep motor,srecno sa prodajom p.s. mali off:interesuje me kolko si visok,drugar trazi ovako nesto pa cisto da uporedim,a on je malo visi(192cm)? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan010 7 Napisano Octobar 13, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 186cm, 86kg...i meni super odgovara... e, sad... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Octobar 14, 2010 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da neće biti veliki off ali meni je taj motor bio taman (187cm, 86kg) na granici dok FZS1000 mi savršeno odgovara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Octobar 14, 2010 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na info. i jos jednom srecno sa prodajom ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
virus 45 Napisano Octobar 16, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Banglades Motocikl: Suzuki Bandit 600 N Prijavi odgovor kao problematičan Da sam u Srbiji ko sto nisam al' jbga sad. Ovakav motor ne zasluzuje da bude na trecoj strani. Vaistinu prelep motor, svaka cast na odrzavanju a i video je odlican. Profesionalno odradjen PR. Nego koliko stiti ona maska od vetra? Mene sa Bandita krene da mlati vetar negre vec na 90-100. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan010 7 Napisano Octobar 18, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, no ja sam samo nastavio sa odrzavanjem... a video je nastao iz totalne zezancije i s obziron na to, nije los... E, sad, sto se tice vetra... pa sta ja znam, meni je ovo prvi i jedini motocikal koji sam npr. vozio brze od 50km/h tako da nemam sa cim da uporedjujem.... meni licno ne predstavlja nikakav problem, cini mi se da vetar ide dosta visoko preko vizira ali sad.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan010 7 Napisano Novembar 29, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Zima, hladno, sneg... pravo vreme da se nesto menja.... ..neki FZ6 S2.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...