Sike Sinisin 0 Napisano Septembar 4, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Jakovo, Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo bajkeri! Ja sam Nemanja, poznatiji kao Sike, iz Jakova. Vozim Ninju 250R i obozavam Stevana Husqvarnu, on mi je kao druga mama. Pored njega takodje volim u Vulkana, Jareta i Djukija, kao i ostale iz moje opstine. Stevane hvala ti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 4, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam koliko ti je pametno da odmah u predstavljanju iskazujes emocije prema muskarcima...umeju ljudi to cudno da protumace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Septembar 4, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Daj, bre, sta ti je? Samo sam ti aktivirao account Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Septembar 4, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Septembar 4, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan :D haha procitao sam slike iz jakova pa reko da vidim, kad ono.... pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...