Jerej 17 Napisano Avgust 29, 2010 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan Molio bih Vas ako neko nesto zna o ovim auspusima, da mi odmah javi. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 29, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan zakasnio si, kontaktirao sam ih svojevremeno i rekli su mi da su potpisali ugovor sa KTM-om i da prave samo za njih http://www.wings.si/menu1.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Avgust 29, 2010 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan nadjoh jedan karbonski za 25 evra, pa ne znam dal bi mogao za mog nindzu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 29, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan nadjoh jedan karbonski za 25 evra, pa ne znam dal bi mogao za mog nindzu.. ja sam ih zvao i momak sa kojim sam pricao je bio vrlo ljubazan i odgovorio mi je na sva pitanja, pre ugovora sa KTM-om su pravili za sve marke motora i moze da se desi da pasuje za tvoj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Avgust 29, 2010 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan sutra ce ga covek poslati, pa cu videti sta i kako. po slici bih rekao da ce moci. hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Avgust 29, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima jos negde neki komad na prodaju...? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Avgust 29, 2010 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima, ali ne smem da kazem gde, bojim se konkurencije.. ;D Tako mi oko Djurdjevdana izleti karbonska ovalna joshimura nova novcata za 80 evra. Posto sam tad bio u parohiji i nisam stigao da odem, prodade ga covek, a posle sam video da se polovne krecu oko dvesta evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 29, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ako tamo gde izlecu ti auspusi izleti jos koji a ti to podeli sa nama... ima nas još koji bi stavili josimuru za te pare ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Avgust 29, 2010 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan ok.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...