Terorista 0 Napisano Avgust 29, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi dali neko zna od kojeg je motora ovaj rezervoar? Imam problem jer na rezervoaru nemam cep, a naravno trebao bi da uzmem pa da mogu da se orjentisem od kojeg motora da trazim cep! Inace i pun je rdje, mada to sam vec nasao nacin kako da ocistim. Naravno Elektrolizom j naj jednostavnije to uraditi. Posle u farbaru pa videti sta imaju od boja za zastitu istog! Nadam se da ce neko prepoznati od kojeg je motora ovaj rezervoar! Dali je to mozda od ove katane? Mene malo podseca na nju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Avgust 29, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan izmeri rupu , ja imam neki chep za rezervoar al bez kljucha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Terorista 0 Napisano Avgust 29, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan izmeri rupu , ja imam neki chep za rezervoar al bez kljucha ma nek je i bez kljuca samo da mogu da zatvorim......izmericu kasnije pa cu javiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Terorista 0 Napisano Avgust 29, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Sirina rupe na rezervoaru je 45 ili 46 mm Dali neko kojim slucajem zna od kojeg je motocikla ovaj rezervoar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Avgust 29, 2010 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Najvjerovatnije GSX 550 e/ef, imao sam nekad takav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...